CSW klopt FC Aalsmeer

Geplaatst op: 25 maart 2018

CSW deed afgelopen zaterdag prima zaken richting de veilige plekken op de ranglijst. Het klopte op eigen veld FC Aalsmeer met 3-1 na een ruststand van 1-0.

Het begin van de wedstrijd was wat aftasten maar het was FC Aalsmeer dat de ploeg was met het meeste balbezit maar het lukte de ploeg niet om vooralsnog de juiste opening te vinden in de hechte CSW defensie. CSW kwam er spaarzaam uit en werd bijna gevaarlijk toen Menno v.d. Leeden de bal breed wilde leggen op Vincent van Hellemondt maar een verdediger van FC Aalsmeer voorkwam erger. Na 20 minuten spelen kwam CSW op voorsprong toen een hoekschop van v.d. Leeden werd ingebracht bij de eerste paal en vervolgens werd ingekopt door Maikel Pauw. Even later kwam CSW goed weg toen de bal uit een hoekschop prima werd ingekopt maar Guus Verhoef kopte de bal van de doellijn. Nog voor rust een goede aanval van FC Aalsmeer over rechts waarbij de bal via de vingertoppen van doelman Santangelo op de paal belandde.

Nog geen 3 minuten na rust stond de gelijkmaker op het bord. FC Aalsmeer trapte een hoekschop ver bij de tweede paal waarna de bal werd teruggekopt en simpel ingetikt. CSW was even van slag en FC Aalsmeer verhoogde de druk maar grote kansen bleven uit. Na een kwartier spelen in de tweede helft kwam CSW zelfs weer op voorsprong. Guus Verhoef stuurde een tegenstander aan de zijlijn het bos in, dat kunstje deed hij vervolgens bij een ander op de achterlijn om daarna de bal panklaar te leggen op het hoofd van van Hellemondt die feilloos inkopte. De koek was nog niet op voor CSW want in minuut 77 werd v.d. Leeden de diepte ingestuurd door Dave Cornelissen. V.d Leeden liep allen op de doelman af en rondde perfect af bij de tweede paal. FC Aalmeer gaf zich nog niet gewonnen en zette CSW stevig onder druk, kreeg een aantal hoekschoppen en vrije trappen maar Santangelo keepte een prima partij. Een verre uittrap van de doelman van FC Aalsmeer kwam zomaar goed terecht bij een aanvaller maar gelukkig voor CSW raakte hij de bal helemaal verkeerd en verdween de bal naast het doel. Aan de andere kant werd CSW nog gevaarlijk met omhalen van Cornelissen en van Hellemondt maar ook deze ballen gingen naast het doel. Zodoende eindigde deze boeiende pot voetbal in een prima 3-1 overwinning voor CSW.

CSW deed afgelopen zaterdag prima zaken richting de veilige plekken op de ranglijst. Het klopte op eigen veld FC Aalsmeer met 3-1 na een ruststand van 1-0.  Het begin van de wedstrijd was wat aftasten maar het was FC Aalsmeer dat de ploeg was met het meeste balbezit maar het … Lees meer »