CSW E9M behaalt gedeelde 2e plaats


Geplaatst op: 21 december 2011

De meiden van de E9M zijn op een hele mooie 2e plaats geëindigd na de 1e seizoenshelft. De meeste meiden hadden eigenlijk nog een jaar in de F kunnen spelen maar staan zeker ‘hun vrouwtje' in de E.
Met nieuwe shirts gesponsord door Juwelier Swaab zijn ze vanaf de eerste competitiewedstrijd goed scherp geweest en dat heeft dus zeer goede resultaten opgeleverd.
De tegenstanders hebben het erg moeilijk gehad met onze rappe voorhoede, stofzuigers op het middenveld en de opruimers in de achterhoede. Al met al een goede combinatie van speelsters om veel wedstrijden winnend af te sluiten en soms een steekje te laten vallen. Dit laatste is niet erg want daar leren ze ook weer van!

Hopelijk zal de tweede seizoenshelft even succesvol zijn. Eerst maar eens een welverdiende vakantie en het leuke Gerrie Spruyt toernooi in de Willestee. Daarna gaan de meiden er weer tegenaan.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

CSW E9M behaalt gedeelde 2e plaats

De meiden van de E9M zijn op een hele mooie 2e plaats geëindigd na de 1e seizoenshelft. De meeste meiden hadden eigenlijk nog een jaar in de F kunnen spelen maar staan zeker ‘hun vrouwtje' in de E. Met nieuwe shirts gesponsord door Juwelier Swaab zijn ze vanaf de eerste … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: