Voetbalhelden worden superhelden voor Stars of Football 2.0 bij C1000


Geplaatst op: 22 december 2011

C1000 De Ronde Venen Wilnis start vanaf 27 december 2011 met Stars of Football 2.0. De actie bestaat uit een uniek fotoalbum met daarin 36 van de grootste spelers van Nederland. Gedurende een aantal weken geeft C1000 bij iedere 10 euro één van de in totaal 60 Stars of Football kaarten weg. Nog nooit eerder zag je de spelers zo uniek gefotografeerd door Ruud Baan. Een groot aantal zijn nu zelfs in 3D te zien. Ze zijn gefotografeerd als superheld en hebben allemaal een eigen bijnaam gekregen die recht doet aan hun unieke talent.

Ook dit jaar doen er veel topvoetballers uit het Nederlandse voetbal mee aan de actie. Onder andere Klaas-Jan Huntelaar, Rafael van der Vaart, Mark van Bommel, Ricky van Wolfswinkel, Theo Jansen, Dirk Kuyt, Wesley Sneijder, Robin van Persie en Arjen Robben zijn te sparen voor de fans.

Over Stars of Football
De één heeft longen als een paard, de ander een vernietigend schot in beide benen en weer een ander kan zelfs een stukje zweven! Maar wat ze allemaal bindt is een bijzonder talent dat hen heeft geholpen bij het halen van de absolute top. Het Stars of Football verzamelalbum brengt een saluut aan deze helden. Spaar ze allemaal, nu in 3D.

Bij elke €10,- aan boodschappen ontvangen klanten van C1000 De Ronde Venen Wilnis een zakje met daarin een Stars of Football stickerkaart. In totaal zijn er 36 verschillende spelers en 60 verschillende stickerkaarten. Van sommige spelers zijn er namelijk meerdere stickerkaarten. Daarnaast zijn er dit jaar speciale stickerkaarten met daarop vier kleine stickertjes. Uniek aan de actie van dit jaar is dat een groot aantal kaarten in 3D zijn.

De stickerkaarten kunnen geplakt worden in het verzamelalbum waarbij een 3D brilletje zit bijgesloten. In het verzamelalbum leren we meer over de voetbalheld die op de foto staat. Zo weten we nu dat het favoriete eten van John Heitinga Japans is en dat Ron Vlaar ‘The Oak' genoemd wordt door zijn twee meter pure onverzettelijkheid.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: C1000 Wilnis

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voetbalhelden worden superhelden voor Stars of Football 2.0 bij C1000

C1000 De Ronde Venen Wilnis start vanaf 27 december 2011 met Stars of Football 2.0. De actie bestaat uit een uniek fotoalbum met daarin 36 van de grootste spelers van Nederland. Gedurende een aantal weken geeft C1000 bij iedere 10 euro één van de in totaal 60 Stars of Football … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: