001 - OrMontre
Wethouder Ria Zijstra opent Grote Rekendag op Basisschol de Vuurvogel Uithoorn

Wethouder Ria Zijstra opent Grote Rekendag op Basisschol de Vuurvogel Uithoorn


Geplaatst op: 29 maart 2018

Woensdag 28 maart 2018 was een wel héél spannende dag voor Basisschool de Vuurvogel in Uithoorn. Op het schoolplein stond al vroeg in de ochtend een verhuiswagen klaar………Vele omwonende, ouders en leerlingen vroegen zich af of de school misschien ging verhuizen? Gelukkig kregen ze al snel antwoord op deze vraag, toen wethouder Ria Zijlstra aankondigde dat deze dag het rekenonderwijs helemaal in het teken van rekenen met verschillende maten stond. Dit keer niet uit een boek, maar vooral door te doen.

Het thema dit jaar was: De school als pakhuis. Bij het openen van de vrachtwagen deuren door Ria Zijlstra, werden de letters GROTE REKENDAG 2018 al snel zichtbaar en mochten de leerlingen de verhuisdozen mee naar de klas nemen om aan de slag met activiteiten die horen bij een pakhuis.

Iedereen, van leerlingen van peuterspeelzaal “De Vuurvliegjes” tot de leerlingen van groep 1 tot en met 8 van de Vuurvogel waren bezig met inventariseren, stapelen, verplaatsen en coderen. Met als resultaat een fantastische leerzame en onderzoekende rekendag. Volgend jaar doen we zeker weer mee. 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wethouder Ria Zijstra opent Grote Rekendag op Basisschol de Vuurvogel Uithoorn

Woensdag 28 maart 2018 was een wel héél spannende dag voor Basisschool de Vuurvogel in Uithoorn. Op het schoolplein stond al vroeg in de ochtend een verhuiswagen klaar………Vele omwonende, ouders en leerlingen vroegen zich af of de school misschien ging verhuizen? Gelukkig kregen ze al snel antwoord op deze vraag, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: