001 -Family

Midpoint on Ice haalt 3000 euro voor Serious Request op


Geplaatst op: 20 december 2011

In het afgelopen weekeinde voerde Midpoint FM & TV voor de tweede maal actie voor Serious Request, de gezamenlijke actie van 3FM en het Rode Kruis. Tijdens de actie is €3000,- opgehaald.

Het doel van Serious Request is het onder de aandacht brengen van stille rampen. In 2011 richt Serious Request zich op de moeders in oorlog- en conflictsituaties. Het Rode Kruis helpt deze moeders met essentiële, primaire zaken als onderdak, medische hulp en noodhulpgoederen zoals voedsel, drinkwater, zeep en keukengerei. Maar ook met het verdienen van een eigen inkomen en het terugvinden van in de chaos vermiste familieleden.

Tijdens 'Midpoint on Ice' konden luisteraars plaatjes aanvragen door SMS, of bij de mobiele studio van Midpoint naast de ijsbaan op het Raadhuisplein in Mijdrecht.

Come Correct, Surfing Allowed, The Red17 en Dahl verzorgden live-optredens. Verder maakte zondagmiddag ook Ralf Mackenbach, voor inmiddels de tweede maal, zijn opwachting bij de mobiele studio.

Midpoint on Ice werd vrijdagmiddag geopend door wethouder Erika Spil. De nieuwe wethouder David Moolenburgh sloot op zondag 18 december als DJ de actie. Hij maakte bekend dat de opbrengst van de actie € 3.000 bedraagt.
In de loop van deze week zal een afvaardiging van Midpoint naar Leiden gaan, om daar bij het Glazen Huis het bedrag aan te bieden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Midpoint FM&TV

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Midpoint on Ice haalt 3000 euro voor Serious Request op

In het afgelopen weekeinde voerde Midpoint FM & TV voor de tweede maal actie voor Serious Request, de gezamenlijke actie van 3FM en het Rode Kruis. Tijdens de actie is €3000,- opgehaald. Het doel van Serious Request is het onder de aandacht brengen van stille rampen. In 2011 richt Serious … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: