Twee medailles voor GVM79

Geplaatst op: 2 april 2018

Afgelopen weekend vond de regio finale 3 en 4 kamp plaats in Leersum. Op deze wedstrijd turn je in een team van 4 turners of 6 turnsters en maak je op elk toestel 6 verschillende elementen. Daarnaast scoor je punten voor je netheid en je presentatie als groep. Voor GVM’79 hadden zich maar liefst 4 groepen geplaatst. In de ochtend waren de beide jongensgroepen aan de beurt. Ze hadden van de week nog extra geoefend en dat was te zien! De jongste heren zwaaiden vooral goed aan de brug wat ervoor zorgde dat zij op de eerste plek kwamen! GVM 6 deed vooral vloer heel erg netjes en kwam daarmee op de 3e plek. Beide groepen dus op het podium!

In de laatste ronde van de ochtend waren de 2 meidengroepen aan de beurt. Beide groepen verbeterden zich ten opzichte van de voorronde, maar concurrentie met de andere rayons was groot. Vooral op de balk gooiden beide teams hoge ogen. De GVMérs mogen hartstikke trots zijn op zichzelf! GVM5 werd 9e en GVM1 werd 8ste.

De komende weken gaan we hard aan de slag om nieuwe elementen te oefenen en is er weer ruimte voor nieuwe gymnasten. Kom jij ook een keer kijken bij GVM’79??

Afgelopen weekend vond de regio finale 3 en 4 kamp plaats in Leersum. Op deze wedstrijd turn je in een team van 4 turners of 6 turnsters en maak je op elk toestel 6 verschillende elementen. Daarnaast scoor je punten voor je netheid en je presentatie als groep. Voor GVM’79 … Lees meer »