Nieuwe Nederlanders officieel welkom geheten in De Ronde Venen


Geplaatst op: 20 december 2011

In het gemeentehuis heeft donderdag 15 december 2011 de jaarlijkse naturalisatieceremonie plaatsgevonden. Tijdens de ceremonie zijn ‘nieuwe Nederlanders' officieel welkom geheten door burgemeester Divendal. Naast een cadeautje ontvingen zij ook de Nederlandse vlag.

In 2006 vond de naturalisatieceremonie voor het eerst plaats. Dat gebeurde toen op 24 augustus, de datum waarop in 1815 in Nederland de eerste Grondwet in werking trad. In 2008 is echter door de Ministerraad besloten de landelijke Naturalisatieceremonie jaarlijks op 15 december te houden, (Koninkrijksdag).

Het afgelopen jaar hebben 40 inwoners van de gemeente het Nederlandse staatsburgerschap gekregen. Zij zijn afkomstig uit verschillende landen in Oost-Europa, Azië en Midden- en Zuid-Amerika. Allen waren uitgenodigd voor de naturalisatieceremonie in het gemeentehuis. Burgemeester Divendal sprak de genodigden daar toe en sprak de wens uit dat zij zich snel Nederlanders onder de Nederlanders zouden voelen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe Nederlanders officieel welkom geheten in De Ronde Venen

In het gemeentehuis heeft donderdag 15 december 2011 de jaarlijkse naturalisatieceremonie plaatsgevonden. Tijdens de ceremonie zijn ‘nieuwe Nederlanders' officieel welkom geheten door burgemeester Divendal. Naast een cadeautje ontvingen zij ook de Nederlandse vlag.In 2006 vond de naturalisatieceremonie voor het eerst plaats. Dat gebeurde toen op 24 augustus, de datum waarop … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: