001 - De Baat

Oliebollenactie van Viribus Unitis


Geplaatst op: 19 december 2011

Ga nu smullend het jaar uit met Viribus Unitis. Sinds jaar en dag bakt de muziekvereniging uit Wilnis op oudjaarsdag oliebollen en appelbeignets.

Viribus Unitis heeft een tevreden klantenkring die ieder jaar een stukje groter wordt.Daarom houden zij dit jaar op 31 december weer een oliebollenactie. Geniet u dit jaar ook mee van deze lekkernij? De opbrengst van deze oliebollenactie zal gebruikt worden voor de aanschaf van nieuwe instrumenten.

U kunt nu al de oliebollen (met of zonder krenten) bestellen voor 6 euro per zak a 10 stuks en 1 euro per appelbeignet. De oliebollen kunnen thuis worden bezorgd (in Wilnis) of opgehaald worden in de bollenbakkerij achter Burgemeester Padmosweg 43 in Wilnis (Firma Kroon).

Losse verkoop vindt plaats in de bollenbakkerij van 7.00 tot 11.00u en in de bollenkraam in de Dorpsstraat in Wilnis van 9.00 tot 12.00 uur.

Steun deze Wilnisse vereniging en geef uw bestelling door per e-mail: mail@viribusunitis.nl of telefonisch op de volgende nummers: 0297-284446, 0297-289174, of 0297-285980.

Viribus Unitis wil het nieuwe jaar sprankeld beginnen en organiseert daarom op zaterdag 14 januari a.s. een nieuwjaarsconcert. U kunt hier bij zijn en het nieuwe jaar muzikaal begroeten. Het concert wordt gehouden in dorpscentrum de Willisstee en begint om 20:00u. De toegang is gratis.

Meer informatie is te vinden op www.viribusunitis.nl of volgt u deze vereniging op twitter: @viribusunitis

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Oliebollenactie van Viribus Unitis

Ga nu smullend het jaar uit met Viribus Unitis. Sinds jaar en dag bakt de muziekvereniging uit Wilnis op oudjaarsdag oliebollen en appelbeignets. Viribus Unitis heeft een tevreden klantenkring die ieder jaar een stukje groter wordt.Daarom houden zij dit jaar op 31 december weer een oliebollenactie. Geniet u dit jaar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: