Kerstborrel Multi Mondo in De Fabriek


Geplaatst op: 19 december 2011

Stichting Multi Mondo hield vrijdag 16 december een gezellige kerstborrel in De Fabriek. De bestuursleden hadden de andere vrijwilligers uitgenodigd om het jaar met elkaar af te sluiten en hen te bedanken voor hun inzet.

De Fabriek was heel sfeervol ingericht in kerstsfeer met kerststukken en andere versieringen. Enkele vrijwilligers werden wat extra in het zonnetje gezet en kregen een attentie in de vorm van een multicultureel cadeaupakketje. De mensen van Multi Mondo waren extra blij met de komst van wethouder Erika Spil, zodat zij zien wat de stichting doet.

Aan de hand van een presentatie met foto's was er een terugblik op de activiteiten. Een van de mooiste hoogtepunten daarvan was de diploma uitreiking aan vrouwen die mochten afzwemmen voor diploma A, B of C in het Veenweidebad. Verder waren er allerlei discussies en activiteiten tijdens ‘Let's Talk' avonden voor vrouwen. Bovendien is de fitnessactiviteit uitgegroeid: de dames die op dinsdagavond in een groep onder professionele begeleiding fitnessen, kunnen nu een tweede keer per week sporten bij Kerngezond/Hofland Medisch Centrum. Tot slot is een mannenzwemgroep gestart.

Tegelijkertijd kijkt Multi Mondo ook vooruit: naast de huidige activiteiten zijn er wel plannen om weer eens een multicultureel feest te organiseren bijvoorbeeld. Kijk voor meer informatie op de website: www.multimondo.nl

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kerstborrel Multi Mondo in De Fabriek

Stichting Multi Mondo hield vrijdag 16 december een gezellige kerstborrel in De Fabriek. De bestuursleden hadden de andere vrijwilligers uitgenodigd om het jaar met elkaar af te sluiten en hen te bedanken voor hun inzet. De Fabriek was heel sfeervol ingericht in kerstsfeer met kerststukken en andere versieringen. Enkele vrijwilligers … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: