De Baat (2e)

Uithoorns team in Dakar Rally


Geplaatst op: 19 december 2011

Op 1 januari start in Argentinië de Dakar Rally. De zwaarste rally ter wereld start in Mar Del Plata, een badplaats circa 500 km onder Buenos Aires en eindigt 14 dagen later te Lima in Peru.
De eerste vijf dagen wordt de rally verreden in Argentinië, waarna het Andes gebergte op ruim 5000 meter wordt overgestoken om de volgende vijf dagen de Atacama woestijn te bedwingen. Daarna volgen en vijf zware etappes naar de finish in Lima. De totale lengte van de rally is bijna 8500 km.

Finstral- rally zal deelnemen met twee wedstrijd trucks en twee ondersteunende trucks die gedurende de rally het onderhouw verzorgen. De eerste race truck wordt bestuurd door team eigenaar Johan Elfrink. Navigator is de uit Uithoorn afkomstige Enno Hortulanus. Voor Enno is het de vierde keer dat hij zal deelnemen, waarvan de tweede keer als navigator in de wedstrijd.
Teun Stam uit Kudelstaart zal de tweede race truck besturen. In 2011 wisten beide trucks de finish te halen op een 23e en 29e plaats.

De rally is te volgen op www.finstral-rally.com

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uithoorns team in Dakar Rally

Op 1 januari start in Argentinië de Dakar Rally. De zwaarste rally ter wereld start in Mar Del Plata, een badplaats circa 500 km onder Buenos Aires en eindigt 14 dagen later te Lima in Peru.De eerste vijf dagen wordt de rally verreden in Argentinië, waarna het Andes gebergte op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: