001 - Escaperoom aglemeen

Atlantis heeft problemen met de korf te vinden


Geplaatst op: 19 december 2011

Afgelopen zaterdag 17 december speelde het door Rabobank gesponsorde eerste team van Atlantis thuis tegen ZKC, de koploper in de poule. Mondjesmaat beginnen de geblesseerden terug te komen van hun herstel. Hopelijk kan de ploeg in 2012 betere prestaties gaan neer zetten. Er werd thuis verloren van ZKC met 6-13.
In de eerste helft had de ploeg uit Mijdrecht al moeite om de korf te vinden. Er werd namelijk voor rust maar vier keer gescoord. Echter, ZKC kon ook niet verder komen dan zeven doelpunten. Na rust was Atlantis vastbesloten om de eerste goal van de tweede helft te maken. Helaas viel deze aan de verkeerde kant. Hierdoor kwam ZKC op vier punten. De tegenstander bleef in de tweede helft rustig doorscoren. Atlantis kon zelf na rust maar twee keer de korf vinden.
Atlantis 1 hoopt in het nieuwe jaar betere prestaties neer te kunnen zetten, want de punten zullen hard nodig zijn. Atlantis wenst iedereen fijne dagen en hoopt iedereen weer te zien in 2012.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis heeft problemen met de korf te vinden

Afgelopen zaterdag 17 december speelde het door Rabobank gesponsorde eerste team van Atlantis thuis tegen ZKC, de koploper in de poule. Mondjesmaat beginnen de geblesseerden terug te komen van hun herstel. Hopelijk kan de ploeg in 2012 betere prestaties gaan neer zetten. Er werd thuis verloren van ZKC met 6-13.In … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: