Atlantis F2: TOP!

Geplaatst op: 19 december 2011

Na omgekleed te hebben in de andere (lees verkeerde) sporthal,omdat wij daar de F1 zagen, kwam Atlantis F 2, na de warming up buiten, in de juiste sporthal Wasbeek aan. Tessa en Esmee stonden het eerste gedeelte reserve. Al snel zaten de meiden goed in de wedstrijd. Lisanne maakte een goed schot dat helaas net over de korf ging. Dit liet zij niet op zich zitten en scoorde twee minuten later het eerste doelpunt. Goed voorbeeld doet goed volgen en Maud maakte de tweede treffer. TOP gaf meer druk en scoorde,maar het doelpunt werd afgekeurd omdat er goed verdedigd werd door Silke. Bij het tweede gedeelte zaten Silke en Lisanne op de bank om bij te komen van hun goede inzet. Maud maakte een goed schot, maar helaas wilde die er niet in. Toch weer blijven proberen en door goed overgooien tussen Tessa en Esmee kon Maud scoren en werd het 0-3. Maud had de smaak te pakken en maakte ook de 0-4!! De tegenstanders probeerden aan te vallen,maar dat leidde tot niets en Atlantis was aanvallend beter met ook mooie doorloopballen, tot het rust werd.
Na de rust waren Tessa en Esmee reserve. Het werd wat minder spannend en het team zakte in,waardoor de tegenstanders goed konden vrijlopen en scoorden de 1-4. Doorloopballen werden gemist en aanvallen met Emma, Silke, Lisanne en Maud wilden niet lukken. Hierdoor kreeg de tegenstander ook kansen en maakte de 2-4.
Na de wissel van Maud en Emma stond het team weer op sterk en scoorde Tessa gelijk de
2-5! De tegenstander maakte een mooi schot op de korf, maar die stuiterde eruit. Daarna lukte het TOP toch een doelpunt te maken...en helaas nog één 4-5.Deze winst mochten ze niet uit handen geven en vochten met elkaar naar de overwinning. Tessa maakte de 4-6,waardoor de winst weer onze kant op kwam maar het eindsignaal klonk!!! Bij de strafworpen was de stand omgedraaid en was de winst voor TOP F4 met 6-4.
Angela,Monique en Isabel (moeders van de meiden)konden met een goed gevoel terug naar huis om het positieve nieuws aan de coaches Iris en Joyce te vertellen,die zelf moesten spelen.

Na omgekleed te hebben in de andere (lees verkeerde) sporthal,omdat wij daar de F1 zagen, kwam Atlantis F 2, na de warming up buiten, in de juiste sporthal Wasbeek aan. Tessa en Esmee stonden het eerste gedeelte reserve. Al snel zaten de meiden goed in de wedstrijd. Lisanne maakte een … Lees meer »