Atlantis B1 behoudt koppositie

Geplaatst op: 19 december 2011

Atlantis B1 startte in de vertrouwde opstelling met de heren Jonathan van der Horst, Mark Kruiswijk, Lars Kuylenburg en Joppe Lammers en met de dames Britt Vermolen, Joyce Rodenburg, Heleen Haspels en Rosalie Schouten. De afgelopen twee wedstrijden waren met goed verzorgd spel al duidelijk gewonnen en doordat de concurrentie punten had laten liggen, stond de B1 bovenaan. Tegen Synergo, dat de laatste plaats bezette, werd dan ook geacht te winnen met een goede uitslag.
Het begin van de wedstrijd was duidelijk voor het door Roebeson gesponsorde Atlantis B1. Met twee goede aanvallende acties van Rosalie was het al snel 0 - 2. Na deze goede start werd het spel echter slordig en erg gehaast. Synergo kon hierdoor in het spoor blijven en hield het spannend. Bij rust was het 5 - 7.
In de rust werd er door de coaches Serge Kraaikamp en Wouter Drubbel gewezen op het gehaaste en rommelige spel. De aanval moest rustig opgezet worden en verdedigend eerst je persoonlijke tegenstander uitschakelen. De tweede helft moest duidelijk beter.

Vol goede moed en met de wil om te winnen ging de tweede helft van start. Er was een duidelijke positieve verandering is het spel van Atlantis en dit resulteerde in goed uitgespeelde kansen. Door vijf snelle doelpunten achter elkaar was er een definitief gat geslagen: 5 - 12.
Rustig ging Atlantis B1 verder met het uitbouwen van de voorsprong. En mede dankzij 2 doelpunten van invalster Joelle Bakker en een mooie assist van invaller Rick Kuylenburg kwam de eindstand 8 -17 op het scorebord.

Door deze goede teamprestatie blijft het door Roebeson gesponsorde Atlantis B1 de ranglijst aanvoeren. Woensdag 21 december om 20.00 uur staat de laatste competitie wedstrijd van 2011 op het programma. Dan speelt Atlantis B1 in de eigen Phoenixsporthal tegen concurrent Victum, welke dure punten verspeelde tegen De Vinken B1. Komt u woensdag Atlantis B1 aanmoedigen?

Zaterdag 17 december stond voor het door Roebeson gesponsorde Atlantis B1 de uitwedstrijd tegen Synergo B1 op het programma. Na een matige en rommelige eerste helft en een goede tweede helft stond er een welverdiende 8 - 17 eindstand op het scorebord. Atlantis B1 startte in de vertrouwde opstelling met … Lees meer »