Atlantis 1 blijft maar winnen

Geplaatst op: 16 april 2018

Met de warme lentezon in Linschoten werd om 15:30 de wedstrijd gestart. Atlantis begon goed waardoor het via het heren duo Jeroen en Berry al heel snel 0-2 stond.

Atlantis startte sterk, er werd met scherp geschoten en goed verdedigd, doordat er over alle schijven kon worden gescoord stond het door onder andere een doelpunt van Amy na 25 minuten 2-9.
Wat met name opviel was het prima verdedigende werk van Atlantis, zo stond het met rust 5-13.

Na rust ging Atlantis vrolijk door met waar ze gebleven waren: scoren. Een erg sportieve wedstrijd was het niet, de scheidsrechter kreeg het meerdere malen flink te verduren van de tegenstander en onderling tussen de tegenstanders was het niet erg sportief. Toch hield het 1e team uit Mijdrecht zijn hoofd goed koel en speelde wedstrijd sportief en met klasse uit.
Nadat Lynn haar tegenstander in de 1e helft had geblokt dacht Jeroen dit nog beter te kunnen met een snoeihard blok op zijn tegenstander, de wedstrijd was gespeeld. Met het heerlijke zonnetje op het veld floot de scheidsrechter de wedstrijd af bij een stand van 16-29.

Atlantis mag tevreden zijn met het resultaat in wat van tevoren een moeilijke uitwedstrijd leek te zijn. Er wordt al berekend wanneer het kampioensfeest gepland gaat worden, maar zover is het nog niet. Per week moet er gewonnen worden. Zo wacht volgende week alweer de volgende concurrent: Madjoe 1. Komt u allen ons 1e aanmoedigen, 15:30 op het veld van KV Atlantis. Alle support is nodig!

Zaterdag 14 april 2018 stond voor het door van Walraven gesponsorde Atlantis 1 de uitwedstrijd tegen Luno op het programma. Iedereen wist dat het een harde pot zou worden, daar staan de tegenstanders immers om bekend. Met de warme lentezon in Linschoten werd om 15:30 de wedstrijd gestart. Atlantis begon … Lees meer »