Kinderkersttheater ‘Schaap gezocht’ in Veenhartkerk


Geplaatst op: 19 december 2011

Geniet Tweede Kerstdag met het hele gezin van de kindertheatervoorstelling ‘Schaap gezocht' in de Veenhartkerk. De voorstelling begint om 10.30 uur en duurt ongeveer een uur.

Schaap gezocht gaat over schapen die allemaal heel verschillend zijn. Vóór de voorstelling begint komt er een schaapje binnen wandelen die de weg naar de voorstelling heeft gevonden. Hij introduceert samen met het publiek het schapenfeest. Het wordt een feestje!
Als snel maken de bezoekers daarna kennis met allemaal heel verschillende schapen: Olleke, Bolleke, Knol, Lammert en Liselotje. Geen één schaap is perfect, maar gelukkig, voor iedereen is er een plekje in de stal. Er komt één schaap aanlopen die geen naam heeft en dat is nummer 7, een schaap zonder herder. Hij zegt dat ie zich prima redt, maar een schaap alleen is maar alleen. Hij sluit vriendschap met Lammert en samen maken ze plezier, alleen wil nummer 7 steeds zijn zin doordrijven en daarom loopt het een beetje uit de hand. ‘Schaap gezocht' wordt gespeeld door André Verhagen van poppentheater Het @apenstaartje.
Voor de allerkleinsten is tijdens het theater opvang. Na afloop van de voorstelling is er voor iedereen iets te drinken met wat lekkers.
De Veenhartkerk is te vinden aan de Grutto 2a. Meer informatie: www.veenhartkerk.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kinderkersttheater ‘Schaap gezocht’ in Veenhartkerk

Geniet Tweede Kerstdag met het hele gezin van de kindertheatervoorstelling ‘Schaap gezocht' in de Veenhartkerk. De voorstelling begint om 10.30 uur en duurt ongeveer een uur. Schaap gezocht gaat over schapen die allemaal heel verschillend zijn. Vóór de voorstelling begint komt er een schaapje binnen wandelen die de weg naar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: