De Vinken moet hard werken

De Vinken moet hard werken


Geplaatst op: 16 april 2018

Tegen het onderaan verkerende Dubbel Zes had het thuisspelende Vinken het afgelopen zaterdag knap moeilijk. Uiteindelijk bleven de punten nog net in Vinkeveen.

Op een straatlengte afstand van de onbedreigde koploper Atlantis gaat het in de poule van De Vinken vooral om de tweede plaats. De Vinkeveners hebben hier goede kansen voor, maar zij moeten dan wel hun wedstrijden blijven winnen. Afgelopen zaterdag kwam Dubbel Zes op bezoek. Dat strijdt zelf tegen degradatie en is dus eveneens fel belust op de winst.


Rutger Woud en Annick Stokhof zetten in de eerste minuten de toon: 2-0, maar de heren van Dubbel Zes waren geenszins van plan om de huid makkelijk te verkopen. Zes trefzekere afstandsschoten hielden de Hagenaars keurig in de race. Sterker nog, na de 3-1 van Lieke Melchers namen de bezoekers het initiatief over en kwamen telkens op voorsprong: Kelvin Hoogeboom, Annick en Jerom Stokhof wisten de balans in de eerste helft in evenwicht te houden: 6-6 ruststand.
Dubbel Zes evenwel bleef na rust met het herenviertal stevig scoren: 6-8, 8-10 en 10-11 waren de tussenstanden. Kelvin (2x), Annick en Dorien hielden de thuisploeg in de race. Het Vinkendameskwartet leek de doorslag te geven: Fenne Claassen maakte 11-11, Dorien Verbruggen 12-11 en aanvoerster Annick Stokhof 13-12. Toch nam Dubbel Zes het stokje weer over en zo kwam de stand op 13-14. Uiteindelijk zouden in de slotfase de doelpunten van Dorien Verbruggen en Rutger Woud de weegschaal in Vinken's voordeel doen doorslaan. Toch nog de volle winst en daardoor voorlopig prima zicht op de op promotie rechtgevende tweede plek.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Vinken moet hard werken

Tegen het onderaan verkerende Dubbel Zes had het thuisspelende Vinken het afgelopen zaterdag knap moeilijk. Uiteindelijk bleven de punten nog net in Vinkeveen. Op een straatlengte afstand van de onbedreigde koploper Atlantis gaat het in de poule van De Vinken vooral om de tweede plaats. De Vinkeveners hebben hier goede … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: