Brandweer redt ternauwernood natte poesBrandweer redt ternauwernood natte poesBrandweer redt ternauwernood natte poesBrandweer redt ternauwernood natte poesBrandweer redt ternauwernood natte poes

Geplaatst op: 16 april 2018

De brandweer heeft maandagmiddag een poes ternauwernood weten te redden.

Het beestje bengelde boven het water langs de Groenland in Vinkeveen. Al de hele ochtend hoorden buurtbewoners gemiauw, maar wat het vandaan kwam wisten zij niet. Tot een oplettende buurvrouw het beestje rond 12 uur ontdekte, werd gelijk de brandweer gewaarschuwd.

De poes hing in een struik met haar onderlijf in het water. Zij had geen schijn van kans om los te komen en miauwde het uit. Een brandweerman ging te water om het beestje in veiligheid te brengen. Met onderkoelingsverschijnselen is zij overgebracht naar een dierenarts.

Waarschijnlijk is het dier uit de struik gevallen. Wie de eigenaar is, is nog niet bekend.

Laatst bewerkt op: 16 april 2018 13:05

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brandweer redt ternauwernood natte poes

De brandweer heeft maandagmiddag een poes ternauwernood weten te redden. Het beestje bengelde boven het water langs de Groenland in Vinkeveen. Al de hele ochtend hoorden buurtbewoners gemiauw, maar wat het vandaan kwam wisten zij niet. Tot een oplettende buurvrouw het beestje rond 12 uur ontdekte, werd gelijk de brandweer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: