Passionkoor zingt bij sfeervolle kerstmartk Mijdrecht


Geplaatst op: 19 december 2011

Passion heeft de sfeervolle Kerstmarkt in het Koopcentrum van Mijdrecht afgelopen zondag 18 december opgeluisterd met een prachtig repertoire kerstnummers. Het koor, geheel in Dickenstijl gekleed, bracht met haar optreden veel gezelligheid. Passion heeft gedurende de Kerstmarkt meerdere optredens door het hele dorp verzorgd. De toeschouwers waren enthousiast en zelfs de kinderen op de ijsbaan keken en luisterden met veel interesse naar het koor onder de kerstboom. De Passionkoorleden bedanken daarom alle luisteraars en wensen allen gezellige dagen en een muzikaal 2012!
Voor meer informatie en de start van de kaartverkoop van het concertop 21 april 2012 in Theater Griffioen in Amstelveen houden we u op de hoogte! Hou ook de website in de gaten: www.passionkoor.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Passionkoor zingt bij sfeervolle kerstmartk Mijdrecht

Passion heeft de sfeervolle Kerstmarkt in het Koopcentrum van Mijdrecht afgelopen zondag 18 december opgeluisterd met een prachtig repertoire kerstnummers. Het koor, geheel in Dickenstijl gekleed, bracht met haar optreden veel gezelligheid. Passion heeft gedurende de Kerstmarkt meerdere optredens door het hele dorp verzorgd. De toeschouwers waren enthousiast en zelfs … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: