Het Voordek

Traumahelikopter landt bij ernstig ongeval N201 VinkeveenTraumahelikopter landt bij ernstig ongeval N201 VinkeveenTraumahelikopter landt bij ernstig ongeval N201 VinkeveenTraumahelikopter landt bij ernstig ongeval N201 VinkeveenTraumahelikopter landt bij ernstig ongeval N201 VinkeveenTraumahelikopter landt bij ernstig ongeval N201 VinkeveenTraumahelikopter landt bij ernstig ongeval N201 VinkeveenTraumahelikopter landt bij ernstig ongeval N201 Vinkeveen

Geplaatst op: 17 april 2018

De traumahelikopter is dinsdagavond geland bij een ernstig ongeval op de N201 bij Vinkeveen.

Twee auto's botsten op het kruispunt met de N212. De bestuurder van het blauwe voertuig raakte daarbij zo ernstig gewond dat de hulp van een traumahelikopter werd opgeroepen.
Het slachtoffer wat zwaar gewond raakte stak vanaf de Hoofdweg de N201 naar de N212 over. Daarbij werd de auto geramd door een bestuurder die op de N201 richting Hilversum reed. De blauwe auto tolde vervolgens over het kruispunt en kwam tegen een verkeerslicht tot stilstand. Ook de bijrijder raakte hierdoor gewond.

Getuigen die het ongeval zagen gebeuren, onder wie een brandweervrijwilliger, politieagent en een BHV-instructeur, schoten direct te hulp. De vrouw is onder politiebegeleiding overgebracht naar het AMC ziekenhuis. Daarvoor werd de N201 lange tijd geheel afgesloten.

De Verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Vermoedelijk is één van de bestuurders door het rode licht gereden.

Laatst bewerkt op: 17 april 2018 19:08

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Traumahelikopter landt bij ernstig ongeval N201 Vinkeveen

De traumahelikopter is dinsdagavond geland bij een ernstig ongeval op de N201 bij Vinkeveen. Twee auto's botsten op het kruispunt met de N212. De bestuurder van het blauwe voertuig raakte daarbij zo ernstig gewond dat de hulp van een traumahelikopter werd opgeroepen.Het slachtoffer wat zwaar gewond raakte stak vanaf de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...