De Baat (2e)

IJsclub Nooit Gedacht sterk in de breedte


Geplaatst op: 19 december 2011

De derde competitie ronden van de marathon op de 50-jarige Jaap Eden baan in Amsterdam is alweer verreden. Een grote groep rijders van IJsclub Nooit Gedacht uit Wilnis waren in de verschillende categorieën in de baan om hun beste schaats voor te zetten. Als eerste groep waren de Dames 3 aan de beurt met een keurig achtiende plaats van Lisanne Immerzeel.
Direct daarna reden de Masters 4 hun wedstrijd. Hier was Hans de Best met een tweede plaats de beste NGW'er gevolgd met een vierde plaats voor, de weer herstellende van een vervelende ziekte, John Meiwaard. Twintigste werd onze trainer, Wout Berkelaar.
Als volgende groep was de Masters 2 aan de beurt met een wat tegenvallende uitslag voor Henk Regelink en Jan van der Zon, dertiende en vijftiende maar omdat er veel rijders voorin zaten die niet meespelen in het klassement stegen de mannen toch in het klassement. Henk naar de tweede plaats en Jan naar de derde plaats. De snelste NGW'er was de sterk rijdende Jos Aarsman met een keurige elfde plek.
Als laatste Masters groep reden de Masters 3 hun wedstrijd met als snelste NGW'er Cor Oudshoorn met een fantastische zeventiende plaats. Voor Cor een echte topprestatie. Vlak daarachter kwam Nico de Jong over de finish. Op éénentwintigste plek ook een mooi resultaat. Peter v.d. Meijden pakten ook nog één puntje als dertigste. De topper van Nooit Gedacht, momenteel rijdt ze bij de Dames 2, Melissa van Pierre. Ze was vlak na het begin van de wedstrijd weggereden met nog twee dames maar de samenwerking was niet goed en moest Melissa losse. Ze bleef wel door rijden voor de derde plek. In de laatste ronden kreeg Melissa en andere rijdster bij zich en met z'n tweeën streden ze om de derde plek en omdat Melissa al de hele wedstrijd in de aanval was geweest had ze geen puf meer maar werd knap vierder en ze beleef in het klassement eerste! Het was echte mooie en spannende wedstrijd.
Daarna trokken de heren C3 ten strijden met Koen de Best die weer een schitterende tweede plek behaalde en een keurige vijfde plek in het klassement. Een zwaar bevochte negende plek was er voor Dirk de Jong bij de C2 rijders en steeg met die uitslag naar de vierde plek in het tussenklassement. Negende staat Dennis Bunschoten en Sven Prins is twaalfde.
Als laatste groep stond de C1 aan het vertrek met een prachtige vijfde plek voor de baanselectie rijder Niels Immerzeel. Hij doet in het algemeen klassement ook goed mee met een zevende plek. Zo doet de ijsclub op alle fronten goed mee en dat is waar de club erg blij mee is en hoopt dat de rest van het seizoen zo blijft!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

IJsclub Nooit Gedacht sterk in de breedte

De derde competitie ronden van de marathon op de 50-jarige Jaap Eden baan in Amsterdam is alweer verreden. Een grote groep rijders van IJsclub Nooit Gedacht uit Wilnis waren in de verschillende categorieën in de baan om hun beste schaats voor te zetten. Als eerste groep waren de Dames 3 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: