De Baat (2e)

Woonconsulent GroenWest heeft luisterend oor


Geplaatst op: 16 december 2011

Om te weten wat er onder de inwoners leeft, worden er maandelijks inloopspreekuren gehouden. Alle inwoners van de wijk Proostdijland in Mijdrecht worden van harte uitgenodigd om te praten over wat er goed en minder goed gaat in de wijk. Het spreekuur vindt plaats op de laatste dinsdag van de maand tussen 15.30 en 16.30 uur in Wijkcentrum Present, Johan van Renessestraat 16 te Mijdrecht.

Thema: ‘Voelt u zich als huurder betrokken bij uw eigen woon- en leefomgeving?'
Elke maand is er een wisselend thema. Op dinsdag 27 december tussen 15.30 en 16.30 uur willen we graag met u meedenken en praten over hoe we de leefbaarheid in de wijk kunnen optimaliseren.
Er is ruimte voor vragen over woonzorgen, overlast, buurt en wijkgerichte activiteiten. Fianca Euverman, woonconsulent van GroenWest zal voor dit thema aanwezig zijn. Uiteraard is iedereen welkom die iets te melden of een idee heeft, zich actief wil inzetten voor de wijk of gewoon een praatje met medebewoners of andere aanwezigen wil maken.


Wijkgericht Werken
De Ronde Venen is eind vorig jaar gestart met Wijkgericht Werken. Doel van het wijkgericht werken is om inwoners meer invloed te geven op het beleid, meer samen te werken en bewoners actief te maken in de eigen wijk. Dit moet leiden tot een betere leefbaarheid in wijken. In dat kader werkt de gemeente samen met wijkcomités, Westhoek Wonen, de politie en Stichting De Baat en is een wijkteam samengesteld. Het wijkteam voor de wijk Proostdijland bestaat uit Marcel Wolswijk, projectleider wijkgericht werken van gemeente De Ronde Venen; Fianca Euverman, woonconsulente van Groen West; Job van Bennekom, wijkagent en Annelies de Hoop, opbouwwerkster bij Stichting De Baat.


Meer informatie
Marcel Wolswijk, projectleider wijkgericht werken e: m.wolswijk@derondevenen.nl -
t: 0297-291849 of Annelies de Hoop, opbouwwerkster e: a.dehoop@stichtingdebaat.nl - t: 0297-230280.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Woonconsulent GroenWest heeft luisterend oor

Om te weten wat er onder de inwoners leeft, worden er maandelijks inloopspreekuren gehouden. Alle inwoners van de wijk Proostdijland in Mijdrecht worden van harte uitgenodigd om te praten over wat er goed en minder goed gaat in de wijk. Het spreekuur vindt plaats op de laatste dinsdag van de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: