CSW vermaakt het publiek

Geplaatst op: 22 april 2018

Het begin van de wedstrijd was voor CSW dat de eerste kans kreeg via Vincent van Hellemondt. Hij werd de diepte ingestuurd maar stuitte op de doelman van Zwaluwen. Even later verzond Guus Verhoef een pass op maat aan Dave Cornelissen maar ook hier kwam de doelman als winnaar uit de strijd. De derde kans was echter wel raak. Een voorzet van Cornelissen werd bij de eerste paal ingetikt door van Hellemondt. Hierna kwam Zwaluwen beter in de wedstrijd en vooral via de flanken kwam de ploeg een aantal malen gevaarlijk door. Halverwege de eerste helft kwam Zwaluwen dan ook verdiend op 1-1. Een knappe aanval werd beheerst afgerond. Tot aan de rust hielden beide ploegen elkaar aardig in evenwicht maar toch ging CSW rusten met een 2-1 voorsprong. Een schot van Cornelissen werd gelost door de doelman en de terugspringende bal kwam bij Verhoef die vervolgens de doelman omspeelde en de bal in het lege doel tikte.

Na rust kwam CSW pas echt goed los en de ploeg van trainer Servinus combineerde er lustig op los maar de eerste kans was nog wel voor Zwaluwen. Bij een vrije trap was het maar goed voor CSW dat iedereen miste en zodoende de bal voorlangs ging. Bij een aantal pogingen van CSW kon Zwaluwen nog erger voorkomen maar het zou niet lang meer duren voordat CSW de voorsprong kon uitbreiden. Maikel Pauw speelde Cornelissen aan in de zestien. Cornelissen speelde de bal op de vrijstaande Menno v.d. Leeden die vervolgens in de uiterste hoek schoot. Een kwartier voor tijd stelde CSW de overwinning definitief veilig. Bij een hoekschop van v.d. Leeden kwam de bal ver bij de tweede paal en kon worden ingekopt door Oscar Leune. Zwaluwen probeerde nog wel wat terug te doen maar het ontbrak de ploeg duidelijk aan scherpte deze middag. CSW liet aan het einde van de wedstrijd nog mooie staaltjes voetbal zien maar doelpunten leverde dat niet meer op. Het publiek had zich prima vermaakt en door deze 4-1 zege is CSW definitief in veilige haven.

CSW speelde een thuiswedstrijd tegen Zwaluwen ’30 uit Hoorn en liet zich van de goede kant zien. In een aantrekkelijk duel was CSW met 4-1 de bovenliggende partij en vooral in de tweede helft toverde CSW mooie staaltjes voetbal op de mat.   Het begin van de wedstrijd was voor … Lees meer »