De Vinken bestendigt tweede plaats

Geplaatst op: 23 april 2018

Afgelopen zaterdag trok het vlaggenschip van De Vinken naar het Noord-Hollandse Limmen voor de terugwedstrijd tegen het plaatselijke Helios. Thuis werd ruim gewonnen (18-9), maar Helios is in deze competitie nog niet veilig.

De thuisploeg trof ook het eerst het gele plastic. Na een kwartier aftasten, het was intussen 3-3, namen de Vinkeveners evenwel het heft in handen. Via 4-7 en 5-10 ging de formatie van Dirk van der Vliet met een comfortabele 6-12 voorsprong de rust in. De Vinkeveense doelpunten waren van Rutger Woud (2x), Jerom Stokhof, Fenne Claassen (2x), Dorien Verbruggen (3x), Lieke Melchers, Gideon Leeflang (2x) en Annick Stokhof.

Ook in de tweede helft bleef het Suiteteam onbedreigd aan de leiding. Direct na rust viel de 6-13 (Kelvin Hoogeboom) en doelpunten van Gideon Leeflang, Lieke Melchers (2x), Dorien Verbruggen, Fenne Claassen en Kelvin Hoogeboom brachten de bezoekers op een riante 13-19 voorsprong. In de slotfase mocht de thuisploeg nog driemaal scoren, maar de punten gingen terecht mee naar Vinkeveen.
De Vinken blijft hierdoor, met nog vier wedstrijden te gaan, in de race voor mogelijke promotie. Komende zaterdag komt rode lantaarndrager Triaz op bezoek. Aanvang 15.30 uur, sportpark De Molmhoek.

Afgelopen zaterdag trok het vlaggenschip van De Vinken naar het Noord-Hollandse Limmen voor de terugwedstrijd tegen het plaatselijke Helios. Thuis werd ruim gewonnen (18-9), maar Helios is in deze competitie nog niet veilig. De thuisploeg trof ook het eerst het gele plastic. Na een kwartier aftasten, het was intussen 3-3, … Lees meer »