001 - De Baat

Mw. Meijer wint actie Zuwe Thuiszorg


Geplaatst op: 13 december 2011

In november hield Zuwe Thuiszorg een grote wervingsactie bij de Albert Heijn in Mijdrecht. Medewerkers van Zuwe Thuiszorg stonden met speciaal bedrukte boodschappentassen klaar in de Albert Heijn. Daar hielpen ze het winkelende publiek met het inpakken van hun boodschappen en dat deden ze in Zuwe Zorg groene tassen. In de tassen zat een rebus. De oplossing van de rebus was: ‘Zuwe Thuiszorg zoekt nieuwe medewerkers in diverse gemeenten, iets voor jou?'

Door het inzenden van de juiste oplossing is mevrouw Meijer gekozen tot de gelukkige prijswinnaar. Op 12 december heeft ze ter waarde van € 50 kunnen winkelen bij de Albert Heijn in Mijdrecht. De heer Schrama, manager Albert Heijn, en Mieke van den Berge, Zorgmanager thuiszorg regio De Ronde Venen, hebben de prijs overhandigd samen met een bos bloemen.

De wervingsactie was een groot succes. Er zijn al nieuwe medewerkers in dienst gekomen. Met andere kandidaten voeren we nog gesprekken. Zuwe Thuiszorg is regelmatig op zoek naar Verzorgenden en Verpleegkundigen. Raadpleeg onze site voor meer informatie: zuwezorg.nl/wijkteam of neem contact op met Mieke van den Berge, Zorgmanager thuiszorg regio De Ronde Venen, T 06 - 50 98 91 55 of E mvdberge@zuwezorg.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mw. Meijer wint actie Zuwe Thuiszorg

In november hield Zuwe Thuiszorg een grote wervingsactie bij de Albert Heijn in Mijdrecht. Medewerkers van Zuwe Thuiszorg stonden met speciaal bedrukte boodschappentassen klaar in de Albert Heijn. Daar hielpen ze het winkelende publiek met het inpakken van hun boodschappen en dat deden ze in Zuwe Zorg groene tassen. In … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: