001 -Family

Bayer 1 en Van Walraven gaan er met de winst vandoor


Geplaatst op: 13 december 2011

Vrijdag 9 december was alweer de 2e ontmoeting van de bedrijfscompetitie georganiseerd door Tennishal de Ronde Venen. Er stonden twee ontmoetingen in poule B op het programma: Bayer 1 tegen Rabobank 2 en Bayer 2 nam het op tegen van Walraven 1.


Bayer 1 - Rabobank 2 (12-4)
Voor Bayer 1 was dit de 1e wedstrijd in de bedrijfscompetitie van Tennishal de Ronde Venen. Rabobank 2 had van de vorige keer al één overwinning op zak en was goed in vorm. Toch was het Bayer 1 die het eerste uur goed van start ging. Op baan 4 werd al snel een voorsprong gepakt van 3 games verschil. Deze voorsprong werd verder uitgebouwd wat resulteerde in een overwinning voor Bayer 1: 12-3. Het andere dubbelkoppel had het op baan 5 een stuk zwaarder. Het ging erg gelijk op en uiteindelijk was het Rabobank 2 die met een eindsprint de winst opeiste met 11-8. Het tweede uur speelde beide koppels van Bayer 1 op de top van hun kunnen. Ondanks de pogingen van Rabobank 2 om dichterbij te komen, werd er met grote cijfers gewonnen 12-2 en 8-3. De einduitslag voor deze ontmoeting was 12-4 in het voordeel van Bayer 1.

Van Walraven 1- Bayer 2 (8-8)
Van Walraven had na de nederlaag van vorige maand wat recht te zetten. Het team van Van Walraven was er op gebrand om deze ontmoeting positief af te sluiten. Dit moest dan vandaag gebeuren tegen het nieuwe team in de poule: Bayer 2.
Na de eerste paar games zag het er goed uit voor Van Walraven, op beide banen was een kleine voorsprong genomen. Op baan 1 kon Van Walraven deze voorsprong niet vasthouden, het mixkoppel van Bayer 2 was na een spannende strijd net te sterk en won met 9-7.
Op baan 2 had het dubbelkoppel van Van Walraven de voorsprong verder uitgebouwd en werd er met 10-5 knap gewonnen.
Het tweede uur ging erg gelijk op, halverwege het uur kon er nog geen winnaar aangewezen worden. De beslissing moest in het laatste half uur van de ontmoeting vallen. Bayer 2 nam de leiding en won 1 van de 2 wedstrijden met 9-6. De andere ontmoeting was nu doorslaggevend voor de overwinning. Na een spannende wedstrijd was het Van Walraven die deze wedstrijd met 10-6 won. Vanwege het hoger aantal behaalde games was Van Walraven, ondanks de einduitslag van 8-8, de winnaar van deze ontmoeting.

Volgende ontmoeting op 13 januari
Op 13 januari staan de volgende ontmoetingen in poule B op het programma: Bayer 1- Van Walraven en Rabobank 2 - Bayer 2. Deze wedstrijden worden vanaf 18.30 uur gespeeld in Tennishal de Ronde Venen en iedereen is welkom om deze teams aan te moedigen.
De uitslagen en speelschema's zijn ook op internet te volgen: www.tennishalderondevenen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bayer 1 en Van Walraven gaan er met de winst vandoor

Vrijdag 9 december was alweer de 2e ontmoeting van de bedrijfscompetitie georganiseerd door Tennishal de Ronde Venen. Er stonden twee ontmoetingen in poule B op het programma: Bayer 1 tegen Rabobank 2 en Bayer 2 nam het op tegen van Walraven 1. Bayer 1 - Rabobank 2 (12-4) Voor Bayer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: