VZOD houdt punten weer in Kudelstaart

Geplaatst op: 13 december 2011

Afgelopen zaterdag moest de hoofdmacht van VZOD/vdBoon het opnemen tegen Atlantis uit Mijdrecht. Al jarenlang een wedstrijd met een extra tintje. VZOD, die de afgelopen zeven ontmoetingen in winst had omgezet, startte vol vertrouwen op een goede afloop aan de wedstrijd. Het tweede, die de wedstrijd tegen Atlantis 2 vlak voor de wedstrijd van VZOD1 met winst had afgesloten, gaf de burger moed. Maar het liep niet zoals het zou moeten lopen. VZOD opende de score maar kon geen vuist maken tegen het minder spelende Atlantis en nam ondanks het betere spel slechts een 5-3 voorsprong mee naar de kleedkamer. Vlak na rust een ander Atlantis, scherper en met het idee dat er punten te pakken waren vandaag tegen een VZOD/vdBoon die beter speelde maar geen doelpunten maakte. Binnen 5 minuten in de tweede helft was Atlantis al naast VZOD gekomen. Tot 7-7 konden de gasten uit Mijdrecht bij blijven, maar toen was het ook afgelopen. Sterke aanvallende acties van VZOD werden eindelijk omgezet in doelpunten, waardoor VZOD in 11 minuten uitliep naar een comfortabele voorsprong van 11-7. Met nog maar 7 minuten op de klok leek er geen vuiltje meer aan de lucht voor VZOD. Concentratie gebrek of wat het ook mocht zijn, we weten het niet, maar met nog 1 minuut te spelen was de stand door Atlantis terug gebracht tot 11-10. De laatste minuut werd door VZOD uitgespeeld zodat de punten in Kudelstaart bleven. De achtste overwinning op rij tegen Atlantis, maar wel de lastigste. De aanvallende lijnen worden met de week duidelijker. "De overwinning kan met meer overtuiging als we op de juiste ogenblikken kunnen blijven doordrukken" sprak Frits Visser na de wedstrijd. Doelpuntenmakers voor VZOD/vdBoon: Josine Verburg 4x, Wouter Vermeulen 3x, Anika van Os en Willem Mast ieder 2x. Er speelden deze zaterdag 8 VZOD-teams. Slechts één team moest de punten met de bezoekende vereniging meegeven. De uitslagen: VZOD 1-Atlantis 1 11-10, VZOD 2-Atlantis 2 13-10, VZOD 3-Badhoevedorp 2 15-13, VZOD A1-ZKV A1 8-12, VZOD B1-KZ B3 10-5, OVVO D3-VZOD D2 1-3, Thor E1-VZOD E1 3-5, Luno E3-VZOD E2 2-7

Afgelopen zaterdag moest de hoofdmacht van VZOD/vdBoon het opnemen tegen Atlantis uit Mijdrecht. Al jarenlang een wedstrijd met een extra tintje. VZOD, die de afgelopen zeven ontmoetingen in winst had omgezet, startte vol vertrouwen op een goede afloop aan de wedstrijd. Het tweede, die de wedstrijd tegen Atlantis 2 vlak … Lees meer »