CSW verliest bij Westlandia

Geplaatst op: 13 mei 2018

Het was alweer even geleden maar zaterdag liep CSW weer eens tegen een nederlaag aan. Op bezoek bij het nog niet veilige Westlandia speelde CSW ongeïnspireerd en ging van het veld met een 2-0 nederlaag.

Een gretig Westlandia begon voortvarend aan de wedstrijd en dat werd al vroeg beloond want al na 5 minuten spelen kwam de ploeg op voorsprong. Bij een vlot lopende aanval werd de bal prima binnengeschoten. Het was duidelijk te zien dat de echte druk eraf is bij CSW en mede ook door het warme weer speelde CSW in een veel te laag tempo. Halverwege de tweede helft maakte Westlandia zijn tweede treffer van de middag maar deze werd terecht afgekeurd wegens buitenspel. Ook een duikeling van een aanvaller van Westlandia binnen de zestien werd door de scheidsrechter prima beoordeeld als een zogenaamde schwalbe. Vlak voor rust een prima aanval van de kant van CSW. Guus Verhoef zette de aanval op en speelde Menno v.d. Leeden vrij die vervolgens de bal voorgaf op Joel Wattimena maar zijn inzet werd gekeerd door de doelman.

Na rust speelde CSW wat agressiever en ging op zoek naar de gelijkmaker maar de ploeg was niet in staat om echt grote kansen te creëren. De ruimtes op het veld werden groter en daardoor kreeg met name Westlandia de meeste kansen om de voorsprong te vergroten. Goed keeperswerk van Giovanni Santangelo zorgde ervoor dat CSW in de wedstrijd bleef en ook de spelers van Westlandia hadden het vizier niet op scherp staan. CSW maakt bijna de gelijkmaker maar een schot van Verhoef werd prima gestopt en uit de rebound schoot Sander Kunkeler op de lat. Het was duidelijk dat het er voor CSW deze middag niet echt in zat en nadat Westlandia 20 minuten voor tijd verdiend op 2-0 kwam was het voor CSW helemaal klaar. CSW probeerde daarna nog wel wat te forceren maar grote kansen op een treffer bleven uit.

Het was alweer even geleden maar zaterdag liep CSW weer eens tegen een nederlaag aan. Op bezoek bij het nog niet veilige Westlandia speelde CSW ongeïnspireerd en ging van het veld met een 2-0 nederlaag. Een gretig Westlandia begon voortvarend aan de wedstrijd en dat werd al vroeg beloond want al … Lees meer »