001 -Family

Succesvol VIDA appartementen event


Geplaatst op: 12 december 2011

Zaterdag 10 december stond bij Vida makelaars in het teken van de te koop staande appartementen. Alle Vida appartementen waren deze dag, zonder afspraak, te bezichtigen. Daarnaast was het Vida kantoor ingericht als informatiepunt. Hier konden geïnteresseerden terecht met al hun vragen.

Ook werden er presentaties gehouden over de te koop staande appartementen én kwam er een professional vertellen over de werking en het reilen en zeilen van een VVE (vereniging van eigenaren). Hier bleek veel animo voor te zijn en het was gezellig druk. De dag werd afgesloten met een gezellige borrel en alle bezoekers kregen een goed gevulde "goodiebag" mee naar huis.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Vida Makelaars

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Succesvol VIDA appartementen event

Zaterdag 10 december stond bij Vida makelaars in het teken van de te koop staande appartementen. Alle Vida appartementen waren deze dag, zonder afspraak, te bezichtigen. Daarnaast was het Vida kantoor ingericht als informatiepunt. Hier konden geïnteresseerden terecht met al hun vragen. Ook werden er presentaties gehouden over de te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: