Rian van de Most clubkampioen Vitac

Geplaatst op: 15 mei 2018

Ter afsluiting van het seizoen werd afgelopen vrijdag 11 mei gestreden voor het clubkampioenschap van de Vinkeveense tafeltennisvereniging Vitac in de Willistee.  In de 1e ronde werd gestart met 2 vierkampen, waarin de plaatsing voor de kruisfinales zwaar werd bevochten in vele spannende wedstrijden. In deze volgende ronde wist Ellie van Senten haar partij tegen de regerende clubkampioen Kees Koedooder overtuigend in 3 games te winnen. In de andere kruisfinale nam Margit de Koning het op tegen Rian van de Most. Het werd een spannende partij waarin Margit de Koning de 0-2 achterstand in games nog wist weg te werken, maar moest ze uiteindelijk in de 5e game het hoofd buigen met 9-11. In de finale had Ellie van Senten ook geen antwoord op het snelle contraspel van Rian van de Most, die de partij in 3 games  overtuigend won en zich daarmee clubkampioen 2018 mag noemen. Eindklassering: 1. Rian van de Most 2. Ellie van Senten 3. Kees Koedooder 4. Margit de Koning 5. Oscar Riehl 6. Stephan Schel 7. Kees Pronk 8. Peter Nethe.

Er was helaas geen competitie kampioenschap dit seizoen te vieren. Vitac 1 bestaande uit Ellie van Senten, Rian van de Most en Margit de Koning is derde geworden in de 2e klasse afdeling Midden. Dit goede resultaat is met name te danken aan de vele overwinningen van Ellie van Senten, met een winstpercentage van 78% de een na hoogste topscoorder in de poule! Ook Vitac 2 heeft een uitstekende 2e plek behaald in de 4e klasse, Oscar Riehl wist hier de topscoorder in de poule te worden met maar liefst 17 overwinningen uit zijn 18 partijen! Vitac 3 wat vorig jaar gepromoveerd was naar de 4e klasse had het wat moeilijker met de overstap en eindigde op de 5e plek.

Ter afsluiting van het seizoen werd afgelopen vrijdag 11 mei gestreden voor het clubkampioenschap van de Vinkeveense tafeltennisvereniging Vitac in de Willistee.  In de 1e ronde werd gestart met 2 vierkampen, waarin de plaatsing voor de kruisfinales zwaar werd bevochten in vele spannende wedstrijden. In deze volgende ronde wist Ellie … Lees meer »