001 -Family

Wijkteam Vinkeveen houdt inloopspreekuur


Geplaatst op: 12 december 2011

Heeft u vragen over bijvoorbeeld (verkeers)veiligheid, groen- en speelvoorzieningen of wilt u iets bespreken met betrekking het wonen en leven in Vinkeveen? Kom dan naar het inloopspreekuur van wijkteam Vinkeveen.

In het kader van Wijkgericht Werken in Vinkeveen houdt het Wijkteam Vinkeveen eenmaal per maand voor alle inwoners uit Vinkeveen spreekuur. Het is een inloopspreekuur dus een afspraak maken is niet nodig.

Normaal gesproken vindt het inloopspreekuur plaats op elke laatste donderdag van de maand maar in verband met de feestdagen is het ditmaal een week eerder.
U bent welkom op 22 december tussen 15:30 uur en 17:00 uur in het Servicepunt, Futenlaan 52 te Vinkeveen.

Per keer zijn er twee leden van het wijkteam aanwezig. Het wijkteam bestaat uit Raoul Vrijhoef, wijkagent, Fianca Euverman, woonconsulent Westhoek Wonen, Henk Rikveld, opbouwwerker van Stichting De Baat en Marcel Wolswijk, projectleider wijkgericht werken van de gemeente De Ronde Venen.
U kunt bij hen terecht met allerlei zaken Het kan zijn dat u een vraag heeft die niet direct beantwoord kan worden. In dat geval wordt met u afgesproken wanneer u wel een antwoord zult krijgen.

Het spreekuur is niet bedoeld om kleine onderhoudsklachten, zoals scheve stoeptegels of niet brandende lantaarnpalen, te melden. Voor dergelijk klachten kunt u gebruik maken van het gemeentelijke Meldpunt Openbare Ruimte (tel: 291616).

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wijkteam Vinkeveen houdt inloopspreekuur

Heeft u vragen over bijvoorbeeld (verkeers)veiligheid, groen- en speelvoorzieningen of wilt u iets bespreken met betrekking het wonen en leven in Vinkeveen? Kom dan naar het inloopspreekuur van wijkteam Vinkeveen. In het kader van Wijkgericht Werken in Vinkeveen houdt het Wijkteam Vinkeveen eenmaal per maand voor alle inwoners uit Vinkeveen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: