Atletiek Abcoude van start op 18 mei 2018


Geplaatst op: 15 mei 2018

Op vrijdag 18 mei zal Atletiek Abcoude van start gaan met een eerste training. Atletiek Abcoude is een initiatief van Michiel Hulleman, Tom Terpstra en Nina Mathijssen. Zij willen graag jonge kinderen (4-8 jaar) laten kennismaken met atletiek. Abcoude heeft geen atletiekbaan, maar zij zien dit niet als een belemmering. Trainingen zullen gedaan worden op de voetbalvelden van FC Abcoude. Daarnaast is er een samenwerking met AV Feniks en zullen er regelmatig trainingen zijn op de atletiekbaan van AV Feniks, in Amsterdam Zuidoost.

Atletiekunie

Atletiek Abcoude is lid van de Atletiekunie, wat wil zeggen dat iedereen die lid wordt van de club, mee kan doen met wedstrijden van de Atletiekunie. In zowel de winter als de zomer zullen er wedstrijden uitgezocht worden waar we gezamenlijk aan deelnemen. In de zomer zijn dit wedstrijden op de atletiekbaan, in de winter zijn dit cross-hardloopwedstrijden.

Sportstimuleringssubsidie

De gemeente de Ronde Venen heeft Atletiek Abcoude een sportstimuleringssubsidie gegeven. Deze subsidie is gegeven omdat het oprichten van een atletiekvereniging voor kinderen in de Ronde Venen aansluit bij de visie dat er voor iedereen laagdrempelig sportaanbod in de buurt moet zijn. Daarnaast is het voor kinderen belangrijk om gezond, fit en actief te blijven. Met deze subsidie kan Atletiek Abcoude een start maken met de trainingen en kan de atletiekvereniging worden opgericht.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atletiek Abcoude van start op 18 mei 2018

Op vrijdag 18 mei zal Atletiek Abcoude van start gaan met een eerste training. Atletiek Abcoude is een initiatief van Michiel Hulleman, Tom Terpstra en Nina Mathijssen. Zij willen graag jonge kinderen (4-8 jaar) laten kennismaken met atletiek. Abcoude heeft geen atletiekbaan, maar zij zien dit niet als een belemmering. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: