Workshop ‘bonbons maken’ in de mantelzorgsalon


Geplaatst op: 12 december 2011

Op maandag 19 december gaan mantelzorgers uit De Ronde Venen in De Buurtkamer zelf chocolade bonbons maken.

Let op: Deze maand zitten we de laatste maandag van de maand midden in de feestdagen, daarom vindt de salon dit keer een week eerder plaats op maandag 19 december. We gaan zelf aan de slag met een aantal recepten en kijken of het ons gaat lukken om bonbons te maken. Bent u mantelzorger en woont u in de gemeente De Ronde Venen, dan bent u van harte welkom. Zo vlak voor de feestdagen maken we er een gezellige en vooral lekkere middag van!

De salon duurt van 13.30 - 15.30 uur en vindt plaats in De Buurtkamer, G. van Aemstelstraat 5 te Mijdrecht. Deelname is gratis.

Aanmelden kan tot vrijdag 16 december bij Stichting De Baat, tel. 0297 - 230280, of per e-mail e.smit@stichtingdebaat.nl

Mocht u het lastig vinden om van huis te gaan of heeft u iemand nodig die uw zorgtaken even over kan nemen, dan kunt u contact opnemen met een van de Servicepunten. Zij denken met u mee voor een oplossing, telefoonnummer: 0297-587600.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Workshop ‘bonbons maken’ in de mantelzorgsalon

Op maandag 19 december gaan mantelzorgers uit De Ronde Venen in De Buurtkamer zelf chocolade bonbons maken. Let op: Deze maand zitten we de laatste maandag van de maand midden in de feestdagen, daarom vindt de salon dit keer een week eerder plaats op maandag 19 december. We gaan zelf … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: