001 -Family

Politiewijzer wordt deze week verspreid


Geplaatst op: 12 december 2011

Regio - In de week van 12-16 december wordt de Politiewijzer huis-aan-huis verspreid in de regio Utrecht. De Politiewijzer is een boekje met veel informatie over en vanuit de politie. Het wordt gratis huis-aan-huis verspreid op 407.000 adressen in de regio Utrecht. In totaal zijn er 20 edities (per gemeente of cluster van gemeenten).

In de Politiewijzer kunt u lezen over o.a. aangifte doen, verdachte situaties melden, adressen en openingstijden van politiebureaus, gegevens van de wijkagent, preventietips en doorverwijzingen naar partners. Maar ook onderwerpen als jeugdoverlast, huiselijk geweld en cybercrime komen aan bod.

De Politiewijzer is een initiatief van uitgeverij SyproMedia. Deze uitgeverij verzorgt druk en verspreiding van de Politiewijzer en bekostigt dit uit reclame-inkomsten. De redactionele inhoud is afkomstig van Politie Utrecht. De Politiewijzer wordt bezorgd in het pakket met reclamefolders. Adressen met een ja-nee-sticker of een nee-nee-sticker krijgen de Politiewijzer dus niet. Op de politiebureaus komen daarom ook exemplaren te liggen. Burgers kunnen deze inkijken op het bureau of meenemen, zolang de voorraad strekt.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politiewijzer wordt deze week verspreid

Regio - In de week van 12-16 december wordt de Politiewijzer huis-aan-huis verspreid in de regio Utrecht. De Politiewijzer is een boekje met veel informatie over en vanuit de politie. Het wordt gratis huis-aan-huis verspreid op 407.000 adressen in de regio Utrecht. In totaal zijn er 20 edities (per gemeente … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: