Kleine meisjes slachtoffer van schuren tijdens kinderdisco Uithoorn


Geplaatst op: 12 december 2011

Uithoorn - Het schuren lijkt een 'trend' te worden onder jonge tieners. Haalde vorige week een discotheek in Puttershoek nog het landelijke nieuws, nu lijken steeds meer discotheken te kampen met jonge jongens die meisjes lastigvallen op de dansvloer.

Vrijdagavond werd in Uithoorn een tienerdisco gehouden voor kinderen tussen de acht en twaalf jaar. Een aantal meisjes van elf- en twaalf jaar werd op de dansvloer lastig gevallen door een groepje schurende jongens in ongeveer dezelfde leeftijd.

Ouders reageerden na afloop zorgelijk toen hun dochtertjes met dit verhaal na een avondje uit op de proppen kwamen. Of het de zeer jonge jongens écht te doen was om met hun geslachtsdeeltjes tegen de meisjes aan te schuren lijkt de redactie vooralsnog wat te zwaar uitgedrukt. Maar dat het een zorgelijke ontwikkeling is, dat is zeker.

De discotheek was op dit tijdstip niet meer bereikbaar voor commentaar. Wel is bekend dat steeds meer discotheken maatregelen treffen tegen het schuren.

bron: blik op nieuws

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: blikopnieuws.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kleine meisjes slachtoffer van schuren tijdens kinderdisco Uithoorn

Uithoorn - Het schuren lijkt een 'trend' te worden onder jonge tieners. Haalde vorige week een discotheek in Puttershoek nog het landelijke nieuws, nu lijken steeds meer discotheken te kampen met jonge jongens die meisjes lastigvallen op de dansvloer. Vrijdagavond werd in Uithoorn een tienerdisco gehouden voor kinderen tussen de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: