Speciaal kerstconcert in kerk Vinkeveen


Geplaatst op: 12 december 2011

Het jubilerende Vinkeveense koor Eigen Wijs houdt komende zaterdag, 17 december, een zeer speciaal kerstconcert samen met het Deep River Quartet.

Mis deze muzikale avond in de H. Hartkerk aan de Kerklaan in Vinkeveen niet! Tijdens ‘Christmas in Concert' brengen Eigen Wijs en het Deep River Quartet niet alleen hun eigen repertoire ten gehore, zowel voor als na de pauze treden ze ook gezamenlijk op. Daar móét u bij zijn!
Tijdloze kerstklassiekers met respect voor de traditie worden door de vier zangers van het Deep River Quartet afgewisseld met meer populaire kerstliedjes. Ook de dertig leden van Eigen Wijs uit Vinkeveen vertolken een breed repertoire. Modern, klassiek, Nederlands-, Engels-, Frans- of Duitstalige liederen, Eigen Wijs draait er de hand niet voor om.
Toegangskaarten à €12,50 (inclusief koffie of thee) zijn verkrijgbaar via www.cultura-drv.nl, bij Boekhandel Mondria in Mijdrecht, Drogisterij De Bree in Vinkeveen én bij de leden van Eigen Wijs. Gezien het geringe aantal parkeerplaatsen op de Kerklaan, is het aan te raden te parkeren bij Dorpshuis De Boei, achter Winkelcentrum Zuiderwaard of op het Kloosterplein. Het concert begint om 20.30 uur, maar de kerk is al om 19.30 uur open.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Speciaal kerstconcert in kerk Vinkeveen

Het jubilerende Vinkeveense koor Eigen Wijs houdt komende zaterdag, 17 december, een zeer speciaal kerstconcert samen met het Deep River Quartet. Mis deze muzikale avond in de H. Hartkerk aan de Kerklaan in Vinkeveen niet! Tijdens ‘Christmas in Concert' brengen Eigen Wijs en het Deep River Quartet niet alleen hun … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: