Opnieuw overwinning voor Atlantis E1

Geplaatst op: 12 december 2011

Op zaterdag 10 december stond voor het door Albert van Dijk gesponsorde team van Atlantis E1 de wedstrijd tegen Fiks uit Oegstgeest op het programma. Aan het begin van de wedstrijd kon je zien dat de tegenstander een lange reis achter de rug had, zij kwamen dan ook laat aan voor het begin van de wedstrijd. De wedstrijd begon met in de aanval Anouk Mollers, Isa Schouten, Jim Siegers en Marc de Waal. In de verdediging begonnen vandaag Jennifer Veenboer, Nina van Schaick, Niels Roeleveld en Lars van der Sluijs. Fay Trompert moest vandaag helaas verstek laten gaan omdat ze ziek was. Ruben Gortenmulder stond reserve.

De aanval kreeg al snel veel kansen en Jim wist een mooie doorloopbal af te maken en de stand op 1-0 te brengen. Atlantis bleef goed aanvallen en verdedigen en hielden de stand op 1-0. Na een tijdje en vele kansen voor Atlantis, maar ook voor Fiks was Jim zijn tegenstander toch weer te snel af en bracht de stand op 2-0.

Toen was het tijd om te wisselen en moest het andere vak gaan proberen te scoren. Zij hadden toch iets meer moeite om de bal in de korf te krijgen. Atlantis hield het bij de verdediging goed dicht en zo werd de rust bereikt met een stand van 2-0.

Na een paar aanwijzingen van de coaches Melissa van der Stap en Nathalie Valentijn begon Atlantis aan de 2e helft. Het bleef spannend en over en weer waren genoeg kansen en scores die helaas niet telden omdat ze verdedigd waren. In de laatste 10 minuten kwam Ruben Gortenmulder in het veld voor Nina van Schaick. In de slotfase kreeg Fiks nog 2 strafworpen, maar deze gingen wederom mis, zodat de einduitslag
uitkwam op 2-0 van Atlantis.

Volgende week staat wederom een belangrijke wedstrijd, en de laatste wedstrijd van het jaar 2011, op het programma. Atlantis E 1 speelt dan in Krommenie tegen Furore. Eens kijken of het de E1 gaat lukken om als koploper het nieuwe jaar in te gaan.

Op zaterdag 10 december stond voor het door Albert van Dijk gesponsorde team van Atlantis E1 de wedstrijd tegen Fiks uit Oegstgeest op het programma. Aan het begin van de wedstrijd kon je zien dat de tegenstander een lange reis achter de rug had, zij kwamen dan ook laat aan … Lees meer »