Atlantis D2 weer gewonnen

Geplaatst op: 12 december 2011

Op zaterdag 10 december moest het door HCM gesponsorde Atlantis D2 al vroeg bij de sporthal zijn. Om 9:00 moest er namelijk in Diemen gespeeld worden tegen DKV.

Aan het begin van de wedstrijd was te zien dat het nog vroeg was. Binnen 5 minuten stond de D2 met 2-0 achter. Gelukkig deed de aanval met Lieke, Demi, Jamaico en Amber snel wat terug. Amber scoorde een mooie doorloopbal aangegeven door Lieke. Na het wisselen van functie kwamen in de aanval Trevor, Dennis, Nina en Leonie. Nina scoorde een doorloopbal wat er voor zorgde dat de teams weer gelijk kwamen. Daarna scoorde het vak achter elkaar de 2-3, 2-4 en 2-5. Nog 2 doelpunten van Nina, die daarmee een zuivere hattrick maakte, en een doorloopbal van Trevor zorgden voor een ruime voorsprong voor Atlantis bij rust. De verdediging stond goed te verdedigen en liet helemaal niets door.

Nadat het team in de rust een aantal aanwijzingen en natuurlijk ook complimenten had gehad van coach Ciska, ging de D2 weer met goede moed het veld in. Dit was te zien want de D2 heeft in de tweede helft zeven keer gescoord. In de eerste aanval scoorde Jamaico na het onderscheppen van de bal een korte kans en Demi maakte haar doorloopbal goed af. Ook het andere vak had er zin in. Dennis scoorde 2 afstandschoten, Leonie 2 wegtrekballen en Nina scoorde nog een mooi schot. DKV deed nog wel iets terug maar toch won de D2 met 3 -12.
Atlantis is goed op weg om kampioen te worden dus kom allemaal kijken volgende week om 11:00 uur als er wordt gespeeld tegen VZOD in sporthal De Phoenix aan de Hoofdweg.

Op zaterdag 10 december moest het door HCM gesponsorde Atlantis D2 al vroeg bij de sporthal zijn. Om 9:00 moest er namelijk in Diemen gespeeld worden tegen DKV. Aan het begin van de wedstrijd was te zien dat het nog vroeg was. Binnen 5 minuten stond de D2 met 2-0 … Lees meer »