Atlantis 2 verliest streekderby

Geplaatst op: 12 december 2011

Afgelopen zaterdag speelde Atlantis 2, gesponsord door de Rabobank, de streekderby tegen VZOD 2 in Kudelstaart. Beide ploegen stonden op één punt, dus voor allebei was het belangrijk om deze wedstrijd te winnen. De hele wedstrijd ging gelijk op, maar VZOD trok aan het langste eind. De wedstrijd eindigde in 13-10 voor de ploeg uit Kudelstaart.

Atlantis kon rekenen op de invallers Petra Taal, Arjen Markus en een goed gevulde reservebank. Zowel Atlantis als de thuisspelende ploeg hadden moeite om de score de openen. Het was uiteindelijk VZOD dat na tien minuten spelen met 2- 0 voor stond. Atlantis herpakte zich goed en vocht terug. Het werd duidelijk dat allebei de ploegen de punten wilden pakken. Het leek erop dat VZOD met een voorsprong de rust in ging, maar net voor het fluitsignaal benutte Atlantis een strafworp waardoor er werd gerust met een stand van 5-5.

Na de peptalk van coach Tamira Breedijk kon Atlantis er weer tegenaan. Het was Atlantis dat na de rust de voorsprong pakte. De voorsprong werd niet lang vast gehouden en VZOD nam het voortouw. Het gat bleef steeds twee doelpunten, Atlantis bleef knokken. Kim Stolk en Tamira Breedijk kwamen nog in het veld, maar dit mocht helaas niet meer baten. VZOD was niet meer in te halen en schoot er nog een paar afstandsschoten in. De scheidsrechter floot af met een eindstand van 13-10 voor VZOD. Atlantis heeft geknokt tot de laatste minuut.

Zaterdag 17 december speelt de Rabobankploeg thuis tegen Tweemaal Zes 4. De punten zijn hard nodig. Kom allemaal om 15.30 naar sporthal de Phoenix aan de Hoofdweg om Atlantis 2 aan te moedigen naar de overwinning!

Afgelopen zaterdag speelde Atlantis 2, gesponsord door de Rabobank, de streekderby tegen VZOD 2 in Kudelstaart. Beide ploegen stonden op één punt, dus voor allebei was het belangrijk om deze wedstrijd te winnen. De hele wedstrijd ging gelijk op, maar VZOD trok aan het langste eind. De wedstrijd eindigde in … Lees meer »