Afzwemmen bij de Amstel


Geplaatst op: 12 december 2011

Twee keer per jaar kunnen de diplomazwemmers (RES-zwemmers) van Zwem- en polovereniging De Amstel afzwemmen voor de Amsteldiploma's. Tijdens de trainingen, die twee maal per week plaatsvinden, wordt er gewerkt aan het verbeteren van de techniek, het leren van nieuwe slagen en de verschillende keerpunten. Daarnaast worden er ook waterpolovaardigheden geoefend zoals het snel overspelen van de bal en de polo-crawl. Dit alles als voorbereiding op wedstrijdzwemmen of waterpolo. Of om gewoon steeds beter te leren zwemmen.

Zestien zwemmers lieten afgelopen vrijdag aan trainers en familie zien dat ze hun Amsteldiploma verdienen. Gauke Hofstra, Roos de Jong, Silvijn Kat, Noah Kuijstermans, Owen Michels, Casper Sannes en Remke Verwoerd slaagden voor Amstel-1. Jayden Alden, Aïsha Bank, Max van Dijk en Jikke ten Cate slaagden voor Amstel-2. Voor Amstel-3 slaagde Lina Kruijswijk en voor Amstel-4 Madelon Klaver, Ilse Kruijswijk, Mylene Posdijk en Elke Sannes.

Mocht u meer willen weten over de activiteiten bij de Amstel, neem dan een kijkje op de website van de Amstel: www.zpv-de-amstel.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Afzwemmen bij de Amstel

Twee keer per jaar kunnen de diplomazwemmers (RES-zwemmers) van Zwem- en polovereniging De Amstel afzwemmen voor de Amsteldiploma's. Tijdens de trainingen, die twee maal per week plaatsvinden, wordt er gewerkt aan het verbeteren van de techniek, het leren van nieuwe slagen en de verschillende keerpunten. Daarnaast worden er ook waterpolovaardigheden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: