Atalante H1 verliest van elftal uit Amersfoort

Geplaatst op: 12 december 2011

Vrijdagavond 9 december speelden de A-side mannen een wedstrijd tegen Forza Hoogland (3e) uit Amersfoort. 11 man sterk en coach waren uit Amersfoort gekomen om aan te treden tegen een incompleet Atalante, helaas waren tijdens deze wedstrijd 2 man afwezig. Leonard de Jong had elders verplichtingen en Iwan Hendriks lag ziek onder de wol. Met 7 man begon Atalante aan de wedstrijd tegen het elftal van Forza Hoogland, plezier en genieten waren de woorden van coach Sjaak Immerzeel vooraf. De eerste set beloofde veel goeds, leuke aanvallen en scherpte in de verdediging was allemaal aanwezig, er werd fanatiek gevochten en dat resulteerde dan ook in een setwinst met 25-21.

Nu dit spel vasthouden was het doel van de 2e set. De A-side mannen gingen vanaf het begin weer vol aan de bak en konden het de mannen uit Amersfoort moeilijk maken. Echter verslapten de mannen uit Vinkeveen in het 2e deel van de 2e set. Forza Hoogland kwam dicht in de buurt en net voor de finish gingen ze langs zij: setstand 23-25. Klein verschil maar vooruit kijken en kop omhoog en weer proberen om het spel van de eerste set op te pakken. Maar de thuisploeg liep vanaf het begin een flinke achterstand op: 1-7. Er werd wel weer gevochten helaas net niet genoeg, aan het einde kwamen de Vinkeveners de punten die ze in het begin van de set gemist hadden tekort: setstand 21-25.

De woorden van coach Sjaak Immerzeel waren in de veldwissel duidelijk: Meteen vanaf het begin er vol op en zorg dat we niet weer een aantal punten achter komen. De A-side ploeg leek het te begrijpen maar door een paar persoonlijke fouten keek de Atalante formatie weer tegen een achterstand aan van 0-5. Deze dip kwam de ploeg niet meer te boven en de set werd dan ook dik verloren met 17-25. Zaterdag 17 december speelt Atalante H1 (10e) de laatste wedstrijd van 2011 tegen directe rivaal vv Amsterdam (9e). Na die wedstrijd beginnen de feestdagen en zal de eerste wedstrijd pas weer zijn in 2012, op vrijdagavond 20 januari thuis tegen Sovoco.

Vrijdagavond 9 december speelden de A-side mannen een wedstrijd tegen Forza Hoogland (3e) uit Amersfoort. 11 man sterk en coach waren uit Amersfoort gekomen om aan te treden tegen een incompleet Atalante, helaas waren tijdens deze wedstrijd 2 man afwezig. Leonard de Jong had elders verplichtingen en Iwan Hendriks lag … Lees meer »