Dodaarslaan Vinkeveen in kerstsferen


Geplaatst op: 12 december 2011

De Dodaarslaan in Vinkeveen is klaar voor de kerst! Afgelopen zaterdag zijn vier levensgrote (7 meter!) kerstbomen door de buurtbewoners geplaatst op de grasvelden van de hofjes. Een jaarlijkse traditie die door alle bewoners in ere wordt gehouden. Gelukkig was de storm gaan liggen en konden met vereende krachten de bomen rechtop gezet worden. Daarna natuurlijk goed verankeren en de lichtjes erin. De kinderen uit de buurt hebben ook prachtige kersttekeningen gemaakt die allemaal voorzien zijn van een plastic laagje en daarna in de boom gehangen. Dat maakt deze bomen natuurlijk nog meer bijzonder. De bomen zijn met een gezellige kerstborrel door de buurtbewoners ingewijd.

Zaterdag kwam ook nog de kerstman voorbij in de vorm van de CocaCola actie voor Serious Request. De kerstman en zijn hulpjes zijn in het tweede hofje voor de kerstboom gefotografeerd. De donkere dagen voor kerst zijn dan in de laan voorbij ... 's avonds staan ze allemaal te stralen. Kom gerust eens kijken in de Dodaarslaan

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dodaarslaan Vinkeveen in kerstsferen

De Dodaarslaan in Vinkeveen is klaar voor de kerst! Afgelopen zaterdag zijn vier levensgrote (7 meter!) kerstbomen door de buurtbewoners geplaatst op de grasvelden van de hofjes. Een jaarlijkse traditie die door alle bewoners in ere wordt gehouden. Gelukkig was de storm gaan liggen en konden met vereende krachten de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: