De Vinken B2 voorjaarskampioen

Geplaatst op: 3 juni 2018

De aspiranten van de B2 speelden afgelopen zaterdag hun laatste wedstrijd tegen angstgegner Gemini B1. In de uitwedstrijd had De Vinken roemloos met 12-4 verloren. Alle andere wedstrijden werden evenwel gewonnen en ook zaterdag bleek de Vinkeveense Jumbojeugd de sterkste. Al snel kwam de thuisploeg op 2-0 en ook 3-0 volgde. Daarna bleef de wedstrijd heel lang doelpuntloos. Pas ver in de tweede helft toen Gemini uit het niets 3-1 scoorde veerde de B2 weer op. Het werd direct 4-1 en in de laatste minuut zelfs 5-1 waardoor terecht het kampioenslied voor de Vinkenjeugd uit de luidsprekers schalde.

De aspiranten van de B2 speelden afgelopen zaterdag hun laatste wedstrijd tegen angstgegner Gemini B1. In de uitwedstrijd had De Vinken roemloos met 12-4 verloren. Alle andere wedstrijden werden evenwel gewonnen en ook zaterdag bleek de Vinkeveense Jumbojeugd de sterkste. Al snel kwam de thuisploeg op 2-0 en ook 3-0 … Lees meer »