001 -Family

Dickenskoor van Passion op de kerstmarkt in Mijdrecht


Geplaatst op: 10 december 2011

Het regionale Passionkoor, dat Wereldmuziek zingt, brengt in de kersttijd in Dickenskledij prachtige kerstliederen ten gehore. Zo ook op de gezellige kerstmarkt in het centrum van Mijdrecht op zondag 18 december van 12.00 - 17.00 uur, georganiseerd door Koopcentrum Mijdrecht. Passion doet die dag meerdere optredens verdeeld over de dag op verschillende locaties in het dorpscentrum.

Alle ingrediënten voor een sfeervol evenement zijn aanwezig! Gezellige kraampjes met kerstartikelen, een levende kerststal, iets lekkers voor de inwendige mens en live kerstmuziek in het Koopcentrum.

In aanloop naar het concert Pure Passion op 21 april 2012 in het Griffioen Theater in Amstelveen, verhuurt Passion zich als Dickenskoor om de kosten van de bladmuziek en het concert te kunnen bekostigen. Natuurlijk zijn sponsors ook welkom. Zie onze site www.passionkoor.nl

Voorzitter Arent vertelt trots: "Na een onlangs gehouden workshop hebben we veel nieuwe leden mogen verwelkomen. En ook onze ervaren koorleden zingen het repertoir met veel plezier en enthousiasme."

Mijdrecht gastvrij en gezellig! Kom ook 18 december en geniet mee van Passion!

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dickenskoor van Passion op de kerstmarkt in Mijdrecht

Het regionale Passionkoor, dat Wereldmuziek zingt, brengt in de kersttijd in Dickenskledij prachtige kerstliederen ten gehore. Zo ook op de gezellige kerstmarkt in het centrum van Mijdrecht op zondag 18 december van 12.00 - 17.00 uur, georganiseerd door Koopcentrum Mijdrecht. Passion doet die dag meerdere optredens verdeeld over de dag … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: