001 -Family

Speciale Kerst Songs of Praise in De Rank


Geplaatst op: 10 december 2011

Songs of Praise is een al jaren bestaand Brits programma, waarin een kerk vol mensen bekende en minder bekende liederen zingt. Elke derde zondag in de maand kan dat ook in Mijdrecht. Vooral met Kerst vinden veel mensen dat een mooi idee, al die oude en nieuwe kerstliederen samen zingen.
Op zondag 18 december is er daarom 's avonds om 19.00 uur in kerkelijk centrum De Rank een Songs of Praise, speciaal voor Kerst. Dirk Jan Warnaar, vertelt wat over een lied, waarna het bij piano- of orgelspel gezongen wordt. Heel wat liederen komen zo voorbij.
In de sfeervol versierde kerk komen veel mensen samen voor een voorproefje op het komende Kerstfeest. Spreekt het u aan, een uurtje samen kerstliederen zingen, iedereen is van harte welkom in De Rank, Prins Bernhardlaan 2 in Mijdrecht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Speciale Kerst Songs of Praise in De Rank

Songs of Praise is een al jaren bestaand Brits programma, waarin een kerk vol mensen bekende en minder bekende liederen zingt. Elke derde zondag in de maand kan dat ook in Mijdrecht. Vooral met Kerst vinden veel mensen dat een mooi idee, al die oude en nieuwe kerstliederen samen zingen.Op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: