001 -Family

Politie lost schot bij achtervolging door Mijdrecht


Geplaatst op: 12 december 2011

Mijdrecht/Wilnis - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie na een achtervolging een man aanhouden die teveel gedronken had.

Agenten gaven een 49-jarige automobilist een stopteken op de Industrieweg in Mijdrecht omdat ze het vermoeden hadden dat de bestuurder teveel gedronken had. De man ging er vandoor richting de Rondweg. Bij de Rondweg reed de man in op een politie auto. De politie zette direct de achtervolging in waarbij meerdere malen op een politie auto werd ingereden. De man reed via de Rondweg richting de Hofland en reed vervolgens de N201 op richting Vinkeveen. Ter hoogte van Waverveen reed de man wederom in op een politie auto. De agenten lostte hierbij een schot op de banden van de auto.

De man reed vervolgens verder over de N212 richting Woerden waarbij hij ter hoogte van de Bovendijk op de rotonde klem gereden werd. De man bleek ruim vier keer teveel gedronken te hebben. Een agent werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Foto's: Marco van Dijk

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie lost schot bij achtervolging door Mijdrecht

Mijdrecht/Wilnis - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie na een achtervolging een man aanhouden die teveel gedronken had. Agenten gaven een 49-jarige automobilist een stopteken op de Industrieweg in Mijdrecht omdat ze het vermoeden hadden dat de bestuurder teveel gedronken had. De man ging er vandoor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: