001 -Family

Vermoedelijke inbrekers gepakt in Mijdrecht


Geplaatst op: 9 december 2011

Mijdrecht - Agenten hielden in de nacht van donderdag 8 op vrijdag 9 december drie mannen aan omdat zij inbrekersgereedschap bij zich hadden.

Rond middernacht zagen agenten een auto over de Rondweg rijden. Zij trokken het kenteken van de auto na, waarbij bleek dat de apk was verlopen. Zij gaven de bestuurder, een 27-jarige Tsjech, een stopteken. Toen de agenten de bestuurder aanspraken, zagen zij dat er meerdere stuks inbrekersgereedschap in de auto lagen en dat er nog twee mannen in de auto zaten: eveneens Tsjechen, 27 en 28 jaar oud. Bij verdere controle van de auto troffen de agenten nog meer inbrekersgereedschap aan. Daarop hielden de agenten het drietal aan. Bij fouillering van de 27-jarige bestuurderde troffen de agenten in zijn kleding een stroomstootwapen, boksbeugel en een mes aan. Hij bekende dat zij op het inbrekerspad waren. De drie zijn naar het politiebureau overgebracht en tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vermoedelijke inbrekers gepakt in Mijdrecht

Mijdrecht - Agenten hielden in de nacht van donderdag 8 op vrijdag 9 december drie mannen aan omdat zij inbrekersgereedschap bij zich hadden.Rond middernacht zagen agenten een auto over de Rondweg rijden. Zij trokken het kenteken van de auto na, waarbij bleek dat de apk was verlopen. Zij gaven de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: