Voorverkoop kaarten voor verjaardagsfeest Boerenvreugd

Voorverkoop kaarten voor verjaardagsfeest Boerenvreugd


Geplaatst op: 12 juni 2018

Kinderboerderij Boerenvreugd bestaat dit jaar 25 jaar! Het jubileum wordt zondag 8 juli groots gevierd met het verjaardagsfeest van 11 uur tot 15 uur.

Theater en spelletjes.

Speciaal voor het verjaardagsfeest komt kindertheater Zwuf naar Boerenvreugd.  De voorstelling “Biggetje Basje” zal te zien zijn in het hooibergtheater.  Er zijn twee voorstellingen, om 11.45 uur en 13.15 uur.

Funny Horse komt met pony’s naar Boerenvreugd. De kinderen kunnen pony rijden in de zandwei en meedoen aan vele leuke spelletjes zoals de ballonnen opblazen bij de ballonnenkoe, wortelpoepen, varkenshappen, 2 emmertjes water halen, Jenga, vier-op-een-rij,  muis vangen  en grabbelen. Bij het spijkerbroekhangen zijn leuke prijsjes te winnen. 

Wat lekkers mag niet ontbreken bij het verjaardagsfeest! Cakejes versieren,  limonade en  boerenbroodjes bakken, er kan lekker gesmuld worden bij het feest.

Kaartjes te koop

Om deel te nemen aan de activiteiten hebben de kinderen een spelletjeskaart nodig. Deze kaarten  kosten 5 euro en zijn nu al te koop in de winkel van de kinderboerderij. Bij aanschaf van de spelletjeskaart kiezen bezoekers al welke tijd  (11.45 of 13.15 uur) de kinderen de theatervoorstelling willen bezoeken. Het hooibergtheater is alleen toegankelijk voor kinderen. Ouders kunnen op het terras wachten tot de voorstelling is afgelopen. Uiteraard is het winkeltje tijdens het verjaardagsfeest open om lekkere versnaperingen te kopen.  Er is beperkt plek in het hooibergtheater. Toegang is alleen mogelijk op vertoon van de deelnamekaart en op=op. De activiteiten gaan bij alle weersomstandigheden door.

Kinderboerderij Boerenvreugd is goed bereikbaar op de fiets maar ook met de auto. Het grote parkeerterrein ligt direct naast het boerderijterrein aan de Beethovenlaan 118 in Aalsmeer.  Het verjaardagsfeest wordt georganiseerd door de vrijwilligers van kinderboerderij Boerenvreugd  in samenwerking met de Rabobank.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voorverkoop kaarten voor verjaardagsfeest Boerenvreugd

Kinderboerderij Boerenvreugd bestaat dit jaar 25 jaar! Het jubileum wordt zondag 8 juli groots gevierd met het verjaardagsfeest van 11 uur tot 15 uur. Theater en spelletjes. Speciaal voor het verjaardagsfeest komt kindertheater Zwuf naar Boerenvreugd.  De voorstelling “Biggetje Basje” zal te zien zijn in het hooibergtheater.  Er zijn twee … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: