Politie Aalsmeer Uithoorn vraagt uw mening: uw kijk op uw wijk

Politie Aalsmeer Uithoorn vraagt uw mening: uw kijk op uw wijk


Geplaatst op: 12 juni 2018

De politie van Aalsmeer en Uithoorn vragen in een enquete de mening van bewoners over criminaliteit en overlast in hun omgeving. Help de politie prioriteren!

Vult u de enquête in?

Politieteam Aalsmeer Uithoorn is bezig met het verzamelen van informatie voor de Gebiedsscan 2019.

De gebiedsscan brengt de belangrijkste veiligheidsproblemen en ontwikkelingen binnen het werkgebied van een politieteam in kaart. In de gebiedsscan staat omschreven welke vormen van criminaliteit en overlast in ons werkgebied plaatsvinden. Dit document gebruikt de politie vervolgens om hun focuspunten vast te stellen. De ontwikkelingen en trends op het gebied van criminaliteit en overlast staan centraal. Daarnaast hebben ageten hiermee een signalerende en adviserende taak richting de gemeente. Naast de cijfermatige onderbouwing van criminaliteit en overlast zijn zij ook opzoek naar het verhaal achter de cijfers. Om het beeld van de politie compleet te krijgen hebben zij de mening van bewoners en hun kijk op de wijk ook hard nodig. Daarom nodigen de agenten hen uit om deze enquête (klik hier) in te vullen.

De enquête is in te vullen tot en met zondag 24 juni 2018.

Laatst bewerkt op: 12 juni 2018 16:39

Bron: Politie Uithoorn Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie Aalsmeer Uithoorn vraagt uw mening: uw kijk op uw wijk

De politie van Aalsmeer en Uithoorn vragen in een enquete de mening van bewoners over criminaliteit en overlast in hun omgeving. Help de politie prioriteren! Vult u de enquête in? Politieteam Aalsmeer Uithoorn is bezig met het verzamelen van informatie voor de Gebiedsscan 2019. De gebiedsscan brengt de belangrijkste veiligheidsproblemen en ontwikkelingen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: