001 - Escaperoom aglemeen

Bouw Dorpshaven-Zuid Aalsmeer medio januari 2012 hervat


Geplaatst op: 7 december 2011

Slokker Bouwgroep B.V., vestiging Huizen, zal medio januari 2012 de bouwwerkzaamheden in het project Dorpshaven-Zuid te Aalsmeer hervatten. Na het faillissement van de vorige aannemer, Aanneming-maatschappij Panagro B.V., hebben Slokker, verzekeraar Woningborg N.V. uit Gouda en ontwikkelaar Timpaan intensief met elkaar samen gewerkt om te komen tot een zo spoedig mogelijke hervatting van de bouwwerkzaamheden.

De kopers zijn inmiddels op de hoogte gebracht van dit goede nieuws en zijn erg verheugd dat de bouw van hun woning/appartement nu spoedig voortgezet zal worden. Op maandag 19 december aanstaande organiseert Woningborg, tezamen met Timpaan en Slokker een informatieavond in de Oude Veiling waarbij de kopers door alle partijen nader zullen worden geïnformeerd. Ook worden de nieuwe certificaten van Woningborg uitgereikt en uiteraard is er alle gelegenheid de dan nog bestaande vragen te stellen.

Slokker, die vorig jaar bij de aanbesteding van dit project tweede werd, heeft zich op enig moment bij Timpaan en Woningborg gemeld met de wens het plan verder af te bouwen. De heer Waardenburg, directeur van Slokker, wil graag zo spoedig mogelijk starten, maar de overname van zo'n groot project vraagt uiteraard goede voorbereiding en kost veel tijd. Echter 6 weken na het uitgesproken faillissement is er tussen partijen al overeenstemming bereikt en binnen 3 maanden kan de bouw worden hervat. Op dit moment worden de leveranciers en onderaannemers gecontracteerd. De fundering van het appartementengebouw op de hoek N201/Oosteinderweg, die bijna geheel geprefabriceerd in de fabriek klaar ligt, wordt ook overgenomen door Slokker. Dit maakt dat er vanaf medio januari, mits de weersomstandigheden het toelaten, ook met de herstart van de bouw van dit appartementengebouw kan worden begonnen.

In de tussentijd heeft Timpaan de bouwvergunning gekregen voor een van de appartementengebouwen langs de N201 met starterswoningen. De verwachting is dat deze startersappartementen begin 2012 in de verkoop worden gebracht door EKZ|Makelaars uit Aalsmeer. De gemeente Aalsmeer stelt voor inwoners van Aalsmeer voor dit nieuwe deelplan een starterslening ter beschikking. Tevens zijn er in het project nog een aantal vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en appartementen te koop.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Timpaan

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bouw Dorpshaven-Zuid Aalsmeer medio januari 2012 hervat

Slokker Bouwgroep B.V., vestiging Huizen, zal medio januari 2012 de bouwwerkzaamheden in het project Dorpshaven-Zuid te Aalsmeer hervatten. Na het faillissement van de vorige aannemer, Aanneming-maatschappij Panagro B.V., hebben Slokker, verzekeraar Woningborg N.V. uit Gouda en ontwikkelaar Timpaan intensief met elkaar samen gewerkt om te komen tot een zo spoedig … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: