Onverzekerd met ongeldig kenteken over de A2 bij Abcoude


Geplaatst op: 7 december 2011

Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) heeft proces-verbaal opgemaakt tegen een 29 jarige man, zonder vast woon- en verblijfplaats, die met een auto reed op de A2 ter hoogte van Abcoude terwijl het kenteken ongeldig was verklaard in verband met export en niet meer verzekerd was. De auto en de kentekenplaten zijn inbeslaggenomen.

Deze controle maakte deel uit van een dynamische verkeerscontrole op de A2 tussen Amsterdam en Utrecht met acht opvallende surveillanceauto's en een radarcontrole. In totaal passeerden 9000 voertuigen, waarvan er 250 te hard reden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 147 km/uur. Met behulp van het kentekenleessysteem trof de Verkeerspolitie 14 hits. Eén van deze hits bleek om een gestolen auto te gaan, echter deze was weer terug bij de rechtmatige eigenaar. Er is ook bekeurd voor overbelading, afleiding in het verkeer en negeren rood licht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Onverzekerd met ongeldig kenteken over de A2 bij Abcoude

Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) heeft proces-verbaal opgemaakt tegen een 29 jarige man, zonder vast woon- en verblijfplaats, die met een auto reed op de A2 ter hoogte van Abcoude terwijl het kenteken ongeldig was verklaard in verband met export en niet meer verzekerd was. De auto en de kentekenplaten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: